KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Online Film/Dizi izle > Yabancı Dizi izle > Sarayın Rüzgarı


Sarayın Rüzgarı - Sarayın Rüzgarı dizisinin tüm bölümlerini türkçe dublaj seçeneği ile online izleyin


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 13.11.08, 18:21
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Lightbulb Sarayın Rüzgarı 9. Bölüm izle

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.




Sarayın Rüzgarı 9. Bölüm Özeti
Yi San, birilerinin onun imzasını ve el yazısını taklit ettiğini görünce şaşkına döner.Öte yandan Bakanlar da Kral Yeong-jo huzurunda Yi San'ın çok hata yaptığını dile getirmektedirler.
Bazı ressamlar ve bir kaligrafist bu imza ve yazının Yi San'a ait olup olmadığını bulması için görevlendirilir.Yi San kendi özel damgasının nasıl alındığını anlayamaz, bu konu ile ilgili çok öfkelenmiştir.Yardımcılarına kızar.
Yi San, Gakjung haydutlarına ne olduğunu bulmak üzere Jung Hoo-gyeom'u görevlendirir.Jung Hoo-gyeom bu isteği tuhaf bulur.
Polis teşkilatından Bureau haydutların cesetlerinin bulunduğunu haber verir.Kral Yerong-jo bu konuyu Yi San'a söyler.Yi San bir an tepkisiz kalır.Kral ona neden şaşırmadın yoksa bunu sen yaptığın için mi diyerek onu suçlar.Yi San kendi adını kullanan herkimse bunu onun yaptığına emindir.Yi San bu olayla ilgili masumiyetini kanıtlayacak bir kanıta sahip değildir.
Bu arada, Nam sa-cho, Dar Soo ve Dal-ho Gakjung haydutlarının saklandığı yeri kontrol ederler.Hepsi de günlerdir kayıp olan Son-yeon için endişe duymaktadır.Nam Sa-cho Yi San'a henüz Song-yeon'u bulamadıklarını söyler.Yi San'da ona kızı aramaya devam etmesini söyler.
Song-yeon diğer kacırılan kızlarla beraber genelece götürülmek üzere bir eşya deposuna kilitlenmiştir.Song-yeon buradan kaçmanın bir yolunu aramaktadır.Lee Chun Chun Hwa-nam'ı ziyarete geldiğinde Song-yeon deponun içinden onu görür ve dışarıya doğru kendisini kurtarmak için bağırır.Ancak Lee Chun, Song-yeon'un sesini duymaz ve oradan ayrılır.Sonunda Son-yeon kaçmaya çalışır,ancak yakalanır...
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla

Konuya Ait Popüler Kelimeler
sarayın rüzgarı 9 bölüm izle sarayın rüzgarı 9bölüm izle sarayın rüzgarı 9bölüm sarayın rüzgarı 9 bölüm sarayın rüzgarı 9 sarayın rüzgarı resimleri sarayın rüzgarı9





© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006