KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Yaşam & Eğlence > Sağlık


Sağlık - Sağlığımız hakkında bilgileri bulabilirsiniz


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 26.11.06, 22:19
moonlight - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Genç Baykuş
 
Kaydolma: 26.11.06
Mesajlar: 215
Teşekkürler: 0
Üyeye 5 kez teşekkür edildi
Standart Hayat kurtaran sistem: Panik buton

S.O.S. CENTER, dünyada da yaygın olarak kullanılan ve acil durumlarda hayat kurtaran Panik Buton’u kullanıcıların hizmetine sundu.


S.O.S Center Çağrı Merkezi’ne üye olan kullanıcılar, Panik Buton ile bulundukları yerden günün 24 saati profesyonel sağlık desteği alabiliyorlar.
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

S.O.S. CENTER’in sunduğu Panik Buton sistemi; kol saati veya kolye gibi, kullanıcının rahatlıkla taşıyabileceği bir kontrol düğmesi ile bir telsiz telefon gibi çalışan Panik Buton hoparlöründen oluşuyor. Bu sayede; birey ile doktor arasındaki mesafe ortadan kalkıyor, müdahale için gerekli süre kısalıyor, acil durumlarda vaka takibi sağlanıyor, tek bir tuşla kaygı ve endişeden uzak 365 gün, 24 saat sağlık yardımı sağlanması mümkün oluyor.

Kullanıcı; karşılaştığı herhangi bir acil durumda Panik Buton’un uzaktan kontrol düğmesine basarak evinin her köşesinden sistemi aktive edebiliyor. Panik Buton’un uzaktan kontrol düğmesine basıldığı anda S.O.S.Center Çağrı Merkezi, saniyeler içinde kullanıcıya yanıt veriyor. Bu aşamada sistem bir telsiz telefon gibi işleyerek, Panik Buton kullanıcısı ile S.O.S Center danışman hekimlerinin sesli iletişime geçmesini sağlıyor…

Aynı anda üye kullanıcının her türlü bilgisi S.O.S.Center danışman hekimlerinin ekranına geliyor; böylece danışman hekimler, bir yandan Panik Buton kullanıcısından, karşılaştığı acil durumla ilgili bilgiler alırken diğer yandan da kullanıcıyı yönlendirebiliyor. S.O.S.Center danışman hekimlerinin gerekli görmesi halinde, üye kullanıcının adresine ambulans yönlendiriliyor.

Aynı anda Panik Buton kullanıcısının yakınındaki sağlık kuruluşları ile üye kullanıcının yakınları haberdar ediliyor. Eğer üye kullanıcı alarm verdiğinde konuşamayacak durumda ise, derhal ambulans gönderilerek üye kullanıcının sağlık durumu kontrol altına alınıyor.

Bu hizmetten yararlanmak isteyenlerin atması gereken ilk adım, sağlık konularında yaşadıkları sorunları ve sağlık geçmişlerini bildirerek, S.O.S Center Çağrı Merkezi’ne kayıt olmak…

Üyelikle birlikte S.O.S.CENTER Çağrı Merkezi, kullanıcının yaşadığı bölgeyi tarıyor ve en yakın sağlık kuruluşları ile acil durumlarda operasyon noktalarını belirliyor. S.O.S.CENTER Çağrı Merkezi; üye kullanıcılar için geliştirilmiş özel tasarım Panik Buton ile telefon hattı üzerinden gerçekleştirilen bağlantı sayesinde, anında tıbbi danışmanlık hizmeti alan üye kullanıcılara, gerekli tüm hallerde ambulans hizmetinden evde tıbbi bakıma, tıbbi destekten, laboratuar hizmetlerine kadar geniş bir hizmet sunabiliyor. S.O.S.CENTER Çağrı Merkezi, danışman hekimleriyle 365 gün 24 saat kesintisiz hizmet veriyor.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 26.11.06, 22:21
sLeePyHeaD.! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Efendi Baykuş
 
Kaydolma: 29.08.06
Erkek
Mesajlar: 1.210
Teşekkürler: 3
Üyeye 27 kez teşekkür edildi
Standart

paylaşım için tşkr
Alıntı ile Cevapla
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006