KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Bilgisayar & İletişim > Program Download


Program Download - Her türlü program burada


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 03.03.11, 00:53
baliksr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Acemi Baykuş
 
Kaydolma: 26.02.11
Erkek
Mesajlar: 142
Teşekkürler: 0
Üyeye 2 kez teşekkür edildi
Standart [HF] PC Tools Registry Mechanic v10 FinaL

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.



Registry Mechanic ile Windows registryinizi guvenli bir sekilde temizliyebilir, tamire debilir ve optimize edebilirsiniz. Sadece birkac mouse tiklamasiyla ! Windows cokmelerinde, hata mesajlarinda veya sistem yavaslamalarinda genel sorun registry deki sorunlardir. Registry temizleyici kullanarak sistemizi bu tarz hatalardan arindirirsiniz ve genel olarak sistem performansini maximum duzeyde tutabilirsiniz.

Registry Mechanic windowsunuzdaki hatali ve kayip kayit girdilerini bulmak icin yuksek performansli bir tarama algoritmasi kullanmaktadir. Guvenli ve hizli hata bulmada bir numaradir. Bilgisayarinizdaki bu tarz hatalar bir cok farkli nedenden olusabilir. Uninstalldan sonra hala programlarin isminin kalmasi veya gecersiz yazilim kaldirmalari, kayip hardware suruculeri veya baslangictaki programlar bunlarin hepsine cozumu Registry Mechanic ile elde edebilirsiniz.
Bir kac kolay adimla Registry Mechanic bilgisayarinizi istenilen hale getiricektir. Ä°ster sectiginiz seyleri isterseniz hepsini otomatik tamir etmesini programdan ayarliyabiliyorsunuz. Program ayni zamanda islemleri yaparken herzaman yedek almaktadir ve ileride herhangi bir geri alim soz konusu olursa bu konudada sizi magdur birakmiyacaktir.



UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006