KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Bilgisayar & İletişim > Program Download


Program Download - Her türlü program burada


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 01.09.09, 20:47
masklow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 01.09.09
Erkek
Mesajlar: 1
Teşekkürler: 0
Üyeye 1 kez teşekkür edildi
Standart Justin.tv İzleme Premium Sorun Giderimi

Evet araştırmalarımın sonucunda bir adet çözüm yolu bulmayı başardım. Sorunu bir web sites detaylı olarak anlatmış. justin tv premium üyelik sorun çözümü için aşağıda anlatılanları yapmanız gerekmektedir. Tek bir adımı atlarsanız olmama olasılığı olabilir o yüzden dkkatlice okuyun ve adımları uygulayın justin tv yi bedava izleyin. bedava justin tv keyfi için sizin için bulduk ve araştırdık.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


“We’ve reached the maximum number of streams for your country. To ensure 100% access to all Justin.tv video please purchase a premium account.” hatası aynı yayını çok fazla kişinin izlemesi durumunda alınan bir hata mesajı işte bu noktada justin tv 1000 kişiden sonra premium istiyor.Bunun için yapılması gerekenler şunlar:
Öncelikle u95 uygulamayı indirmelisiniz.
Programı indirdikden Sonra Lütfen Tüm Internet Sayfalarını Kapatın ve Programı Acın Programı Açdıktan sonra Az bekleyin ve Internet Explorerinız Otomatik olarak acılacaktır.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Daha sonra feedback tuşuna basınız bu işlemi yaparak aslında Ipnizi yenilemiş oluyorsunuz ve sizin için hata mesajı diye bişey yok artık.Bu arada bu anlattığım yöntem İe için geçerli yöntem peki Mozilla firefox Kullanıcıları Justin Tv Premium Üyelik sorunu için ne yapacak?
Onlar için 2 seçenek sunuyoruz.Birincisi eklentisiz direk ayarlarla yapılan işlem ki şöyle:
Mozilla FireFox’la Izlemek icin yapmanız gereken Üsteki Programı Kurup aciyoruz sonra Mozilla Firefoxla Araçlar/Seçenekler/Gelişmiş/Ağ/Ayarlar açılan pencerede ” Vekil sunucu ayarları “ seçili olacak ardından HTTP vekil sunucusu: Buraya 127.0.0.1 yazıyoruz. Port: Buraya da 9666. Son olarak da: Tüm iletişim kuralları için bu vekil sunucuyu kullan diyoruz (yani bu seçenek de işaretli olacak)
Ben bu yöntemi anlamadım biraz karış diyenler için mozilla firefox eklentisi imdada yetişiyor.işte o eklenti ve çalışma şekli;
Öncelikle eklentiyi indirin. daha sonra yapmanız gereken eklentiyi yönetmek eklentinin yer aldığı dosyayı sürükleyerek tarayıcıya götürün eklentiniz firefox baştan başlatıldığında aktif hale gelecektir.Sağ alt köşede yer alan Wj Disabled yazısı Wj enabled olmalı ve yeşil hali almalıdır. Bu da firefox kullanıcıları için ikinci yöntem di.hangisi işinize gelirse Daha detayli bilgi için bu adresi ziyaret edebilirsiniz. Bu yabancı adres Türkçesi yok mu diyenler buradan bakabilir…

Firefox Eklentisi ve Program İçindedir.
İndir:
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

Alıntıdır..
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler:
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 01.09.09, 20:48
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Justin.tv İzleme Premium Sorun Giderimi

Bu yöntem neden bende işe yaramıyor.
400 Sayfa bulunamadı diyor JUSTIN.TV'ye girmeye çalışırken.
Alıntı ile Cevapla
  #3 (permalink)  
Alt 03.09.09, 06:00
qwert89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Genç Baykuş
 
Kaydolma: 19.08.09
Erkek
Mesajlar: 187
Teşekkürler: 1
Üyeye 4 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Justin.tv İzleme Premium Sorun Giderimi

bu sistem bende işe yaradı yanlız benim baktığım çözümde internet explorer kullanın yazıyordu mozillada çalışmıyor deniyordu sayın adminim dns ayarlarınızı değiştirip ardından bu programı açıp internet explorerdan girdiyseniz hat vermemiş olması lazım(tabi işletim sisteminiz win7 yada vista değilse eğer öyleyse uyumluluk yapın)
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler:
  #4 (permalink)  
Alt 05.09.09, 11:34
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Justin.tv İzleme Premium Sorun Giderimi

qwert89 demiş ki:
- bu sistem bende işe yaradı yanlız benim baktığım çözümde internet explorer kullanın yazıyordu mozillada çalışmıyor deniyordu sayın adminim dns ayarlarınızı değiştirip ardından bu programı açıp internet explorerdan girdiyseniz hat vermemiş olması lazım(tabi işletim sisteminiz win7 yada vista değilse eğer öyleyse uyumluluk yapın)
Kullandığım DNS'leri silip mi gireyim?
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Konuya Ait Popüler Kelimeler
justin tv üye olmadan izle u95 indir u95 indir justin u95 firefox u95 mozilla ayarları u95 calışmıyor u95 firefox eklentisi u95 mozilla u95 programı wj enabled u 95 mozilla u95 vista mozilla için u95 u 95 indir justin tv çalışmıyor





© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006