KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Bilgisayar & İletişim > Photoshop


Photoshop - En kaliteli fotoğraf düzenleme editörü Photoshop hakkında bilinmeyenler, dersler ve paylaşımlar.


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 07.08.11, 18:11
mısra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KeLBaYKuŞ
 
Kaydolma: 03.05.11
Kadın
Mesajlar: 3.257
Teşekkürler: 0
Üyeye 33 kez teşekkür edildi
Standart Adobe Fireworks CS5 Türkçe / İngilizce Full Teklink



UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Adobe Fireworks nedir?
Adobe® Fireworks® CS5 yazılımı, web veya akıllı telefonlardan gömülü ekranlara kadar neredeyse tüm aygıtlar için etkileyici ve yüksek oranda iyileştirilmiş grafikler oluşturmanız için ihtiyaç duyduğunuz araçları sağlar.

Vektör ve bitmap araçlarının gücünü birleştirin
Adobe Fireworks CS5 yazılımıyla hem vektör hem de bitmap görüntüleri oluşturun, içe aktarın ve düzenleyin. Mükemmel piksel kalitesinde işleme ile neredeyse tüm ekran boyutlarında tasarımlarınızın netliklerini koruyun. Gelişmiş metin yönetmeyle sıra dışı türler tasarlayın.

Mükemmel piksel kalitesinde işleme
Gelişmiş işleme ile neredeyse tüm ekran boyutlarında tasarımlarınızın netliklerini koruyun. Bir başka deyişle, bir moddan diğerine dönüştürüldüklerinde bile vektör ve bitmap modlarının daha keskin görünmesini sağlarsınız.

Adobe Renk Örneği Takası
Adobe Renk Örneği Takası (ASE) sayesinde renkleri diğer Adobe grafik uygulamalarındaki tasarımlarla tam olarak eşleştirin. Adobe Photoshop®, Illustrator® ya da Kuler? uygulamalarından bir ASE dosyası içe aktarın.

Kullanımı kolay ekran tabanlı tasarım araçları
Vektör ve bitmap görüntüleri oluşturup düzenleyin ya da doğal Photoshop ve Adobe Illustrator® dosyalarını içe aktarıp değiştirin. Değişiklikler her zaman düzenlenebilir kalır ve nihai çıktılar ekran çözünürlükleri için en iyileştirilir.

Gelişmiş metin yönetimi
Adobe metin motoruyla sıra dışı tasarımlar oluşturun. Çift baytlık karakterleri aslına uygunluklarını bozmadan kopyalayıp yapıştırın. Metni yol içinde kaydırın ve diğer birçok uygulamanın avantajlarından yararlanın.

En iyileştirme ve ölçekleme araçları
Önizleme, seçmeli JPEG sıkıştırması ve kapsamlı dışa aktarma kontrolleri ile grafikleri çok çeşitli ekran türleri için en iyileştirin. Düğmeleri ve 9 dilimli ölçeklemeye sahip grafik sembollerini akıllı bir şekilde ölçekleyin.

Birden çok ortamda kullanılabilen tek bir tasarım oluşturun
Web siteleri, zengin ortam uygulamaları ve mobil aygıtlar için tasarımları hızla en iyileştirin. Etkileşimi geliştirmek için Adobe Flash yazılımı ailesindeki uygulamalara dışa aktarın. Adobe Fireworks ile daha geniş kullanım için diğer grafik programı varlıklarını düzenleyin.

Adobe Device Central entegrasyonu
Adobe Device Central'daki aygıt profilleri ile mobil projelere güvenle başlayın. Mobil, HDTV ve diğer tüketici aygıtları için şablonları, doğru ekran boyutu ve çözünürlüğü önceden yapılandırılmış olarak seçin.

Flash uygulamaları ile iş akışları
Etkileşimi geliştirmek için nesneleri, sayfaları veya belgelerin tamamını Adobe Flash yazılım ailesindeki uygulamalara dışa aktarın. XML tabanlı FXG formatı zengin uygulama ürünlerinizin tam olarak dönüştürüldüğünden emin olmanıza yardımcı olur.

Karmaşık prototip oluşturma
Web siteleri ve zengin Internet uygulamaları (RIA) için kod yazmadan etkileşimli mizanpajlar tasarlayın. Çok sayfalı, tıklatılabilir web sitesi kompozisyonlarını CSS tabanlı mizanpajlar olarak dışa aktararak geliştirme süresini azaltın. RIA prototiplerini doğrudan Adobe AIR® uygulamasına alın.

Akıllı entegrasyon
Photoshop ve Illustrator dosyalarını içe aktarın, renk eşleşmesi, öğe aslına uygunluk ve düzenleme özelliklerini koruyun. Gelişmiş etkileşim tasarımı için Adobe Flash yazılımı ailesindeki uygulamalara dışa aktarın. Fireworks ve Dreamweaver arasında kopyalayıp yapıştırın.

Daha iyi ekran grafiklerini daha hızlı oluşturun
Tasarımlarınızı hızlı bir şekilde işleme sokmak için önemli performans geliştirmelerinin, tasarım şablonlarının ve özelleştirilebilir, önceden oluşturulmuş varlıkların avantajlarından yararlanın. Müşteri incelemelerini tasarım sürecine entegre edin.

Tasarım şablonları
Sık kullanılan projeleri tasarım ekibinizle paylaşmak için şablonlar olarak kaydedin.

Geliştirilmiş performans
Tasarım öğelerinin piksel yerleşiminde daha iyi kontrol, geliştirilmiş dosya açma ve kaydetme, güncellenmiş sembol işlemleri ve çabuk bitmap ve vektör işlemleri gibi önemli performans geliştirmeleri sayesinde daha hızlı çalışın.

Kolay müşteri işbirliği
Acrobat.com üzerinden, Adobe ConnectNow hizmetini kullanarak çift yönlü video iletişimi ile çevrimiçi toplantılar gerçekleştirin. Ayrıca, inceleme için tıklatılabilir bağlantılarla tamamlanan etkileşimli PDF veya HTML kompozisyonları oluşturmak için Fireworks uygulamasını kullanın.

Özelleştirilebilir ve yeniden kullanılabilir varlıklar
Tasarım işlemine grafik sembolleri, biçim öğeleri, metin sembolleri ve animasyonlar için Ortak Kitaplık ile hemen başlayın. Her zaman hızlı tasarım ve prototip oluşturmak için kendi özel sembol ve stillerinizi tasarlayın.

CSS ve HTML dışa aktarma
Web sayfalarının tamamını güçlü grafik ortamında tasarlayın ve ardından tek adımda standartlarla uyumlu, CSS tabanlı mizanpajları harici stil sayfalarıyla birlikte dışarı aktarın.

Geliştirici verimlilik araçları
Varlıkları hızla oluşturup bunları birden fazla proje için en iyileştirerek geliştirme süresini azaltın. Grafik öğelerini toplu olarak işlemek için Adobe Fireworks® uygulamasına güvenebilirsiniz.

Not : Orjinal paketler olup ister Türkçe isterseniz İngilizce sürümü indirebilirsiniz, dosya içersinde kurulum metni + ilaç dosyası mevcuttur.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

TÜRKÇE SÜRÜMÜ İNDİR:
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


İNGİLİZCE SÜRÜMÜ İNDİR :
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla


Seçenekler


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Adobe Master Collection CS5.5 FINAL TR-ENG Yeni mısra Photoshop 0 22.07.11 14:43



© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006