KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Oyun > Oyun Download


Oyun Download - Her türlü oyunu indirebilirsiniz...


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 23.08.11, 18:28
fearless_man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Acemi Baykuş
 
Kaydolma: 09.06.11
Erkek
Mesajlar: 126
Teşekkürler: 0
Üyeye 1 kez teşekkür edildi
Yeni Pro Evolution Soccer 2012 | PES 2012 | PC | DEMO | Tek Link

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Açıklama:


Konami bu sene EA Sportsa göre oldukça sessiz kaldı, fark etmişsinizdir muhakkak. Neredeyse her güne FIFA 12 ile ilgili bir haberle başlıyorduk, ancak PES hakkında ayda yılda bir haber görüyor, ara sıra paylaşılan videolardan nasipleniyorduk. Konaminin bu zamana kadar sergilediği görüntüye tersti biraz bu durum, onlar severdi Devrim yapıyoruz, çok pis geliyoruz gibisinden sloganlarla sürekli gündemde kalmayı. Bu sene sessiz kaldılar, iddialı konuşmadılar, hatta FIFAyla olan rekabetleri hakkında karamsar ifadeler dahi kullanan yetkililer oldu. Belli ki sadece işlerine odaklandılar, FIFAnın yarattığı hava karşısında sadece ve sadece Daha iyi ne yapabiliriz diye işlerine odaklandılar.

Elimize PES 2012nin ön inceleme sürümü ulaştı, yani daha tam olarak bitmemiş haliyle deneme imkanına kavuştuk. Şimdiden belirteyim, yapılan anlaşma gereği oyuna dair hiçbir ekran görüntüsünü paylaşamıyoruz. Gönül isterdi ki oynanış videosu koyarak merakınızı gidermek, ancak maalesef böyle bir şansımız yok. Elimden geldiğince oyundaki değişimleri anlatıp, oyun hakkında az çok fikir sahibi olmanızı sağlamaya çalışacağım.
Şampiyonlar Ligi en son bıraktığımız gibi duruyor. Bunun yanında Become a Legend gibi bir seçenek göremiyorsunuz, endişelenmeyin modu kaldırmamışlar. Sadece Football Life bölümü içinde alt bir mod olarak koymuşlar, yanına da menajerlik yapabileceğimiz bir sistem koymuşlar, futbolculuk yerine kariyerini yönetim kademesinde şekillendirmek isteyenler için. Ve lisanslı bir şekilde Copa Santander Libertadores bulunuyor, Güney Amerikanın Şampiyonlar Ligi diyebiliriz yani.

Sözü fazla uzatmayacağım, direkt oynanıştan bahsedeceğim. PES 2011de en çok şikayet ettiğim noktalardan biri olan pas sistemi yeniden elden geçirilmiş, tabiri caizse adam edilmiş. Geçen sene neydi derdimiz; pası attığımız yer, döndüğümüz yönde bulunan oyuncu değil, tam olarak döndüğümüz yönün doğrultusundaydı. Yani sağ kanattaki oyuncuya pas vermek için sadece sağa dönmek yeterli olmuyor, tam olarak o açıyı ayarlamak gerekiyordu. Gerçekçilik adı altında yapılan bu sistem, defansta en basit top çevirme işlemlerini bile çile haline getiriyor, gerçek futbolda nadiren rastlanılan basit hatalara sık sık denk gelmemize neden oluyordu.

Tamam pas hataları elbette olacak ama bu kadar abartılmaz türünden haykırışlarımızı duymuş Konami. Eski tarza dönmüş, yapay zekayı geliştirmiş ve açı hesaplamak gibi oyun zevkini baltalayan işlerden kurtarmış bizi. Şöyle bir yenilik eklemişler, atmak istediğiniz yöndeki oyuncuya top gidiyor ancak, pas zamanlaması önemli. Çünkü, özellikle kanat oyuncuları, sürekli hareket halinde oldukları için attığınız paslar onların arkasına düşebiliyor. Çok daha gerçekçi top kaybı istatistikleri oluşuyor böylece. PES 2011′in pas sistemini benimseyenleri de unutmamış Konami ve pas yardımı seviyesini ayarlanabilir kılmış, yani isteyen yeni sistemle isteyen eskisiyle devam edebilecek.

Başka neler var elimizde; robotumsu hareketler, odunumsu top kontrolleri tarih olmuş. Konaminin bana göre sınıfta kaldığı bölüm olan topsuz hareket ve topla ilk buluşma animasyonları oldukça gerçekçi ve akıcı olmuş. En basitinden, pas attığınız oyuncular artık ne yapacağını bilemez halde, sanki ilk defa sahaya çıkmış gibi abuk sabuk hareketler yapmıyorlar. Hele ki yetenekli oyuncuların farkını hemen görüyorsunuz, mesela Iniesta ilk top kontrolünü oldukça estetik ve seri biçimde yapabiliyor, karşısında baskı varsa, ekarte edebiliyor presi.

Ve hızlı ve güçlü oyuncuların baskınlığı PES 2012de son bulacak gibi. Mesela Xavi, Lampard gibi oyuncular yavaş olduklarından, çok etkili olamıyorlardı, en azından birçoğumuz onların artılarından faydalanamıyorduk. Ancak yeni oyun sistemiyle birlikte, çok iyi pas yapabilen, süratiyle değil oyun bilgisiyle adam eksiltebilen oyuncuların önemi de artıyor. Xaviyi Iniestayı kullandığınız zaman, Gerrard ve Lampard ile maça çıktığınız zaman ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.

Konaminin üzerinde durduğu defansif yapay zeka da oldukça geliştirilmiş, oynarken net bir şekilde fark ediliyor. Mesela hücuma çıktınız, kanatlardan destek veren takım arkadaşlarınız var, karşınızdaki sağ veya sol bekler, bindirme yapan oyuncuya yönelip önlem alıyorlar, göbekte kalanlar ise kademeyi kontrol edip size rahat hareket alanı bırakmamaya çalışıyorlar. Bir iki çalım attığınız zaman hemen birbirlerine yardıma gelip ikili sıkıştırma, hatta elinizin altındaki Messi ise sayıyı üçe çıkarıp top kaybına zorluyorlar sizi. Yapay zeka, hücuma çıkarken de akıllı hareket ediyor, sürekli en olumlu hareketi yapmaya çalışıyor. Özellikle en zor seviyede oynadığınız zaman ve rakip takım da güçlü olduğunda, size zor anlar yaşatan pas trafiği ve hücumlarla karşı karşıya kalıyorsunuz.

Görsel anlamda zaten PES 2011 doyurucuydu, üzerine çok fazla bir şey eklenmemiş. Sadece yağmurlu hava durumunu pek beğenmedim, sanki önceki oyunlarda daha iyi yansıtmışlardı, oyuna ve sahaya daha net etki ediyordu. Bunun dışında hakemlerin de oldukça toleranslı davrandıklarını, net faullerde dahi oyunu devam ettirdiklerini söylemeliyim. Sahadaki oyun akışını bozmasa da bu durum, aleyhinize olan haksız düdükler olursa can sıkıcı hale geliyor. Ve kalecilerin zaman zaman anlamsız hareketlerine rastladım, çıkmaları gereken topları seyredip, en saçma yerlerde açılabiliyor, yanlarından geçen topu seyredebiliyorlar. Bu tür hataların oyunun tam sürümü gelene kadar giderilmesini ümit ediyorum. Ayrıca şu omuz omuza ve hava topu mücadelelerine bir el atması gerekiyor artık Konaminin. Havadan gelen topları birbirlerini itip kakmadan, sadece seyrederek karşılıyor iki rakip oyuncu hala.

Unutmadan ekleyeyim; Türkiye Futbol Federasyonu biliyorsunuz ki, lisans anlaşmalarını takımlara devretti ve yapımcıların onlarla tek tek masaya oturması gerekiyor. Bu nedenle hem FIFAda hem de PESte Türk takımlarını göremeyeceğimizi düşünüyorduk. Çünkü görüşmeler yapıldığına dair hiçbir haber ulaşmamıştı elimize. Ya Konami bu işi sessiz halletti, ya da geçen senelerden yapılan anlaşmaların süresi hala bitmedi ki, Trabzonspor, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe oyunda bulunuyor.

Şunu net bir şekilde söyleyebilirim, Konami bu sene dersine iyi çalışmış. PES 2011in eksiklerini iyi analiz etmiş, oyuncular nelerden şikayet ediyor farkına varmışlar. FIFAnın kendine güveni tam bir şekilde ve Impact Engine’iyle bağıra bağıra geldiği yeni sezona Konami sessiz ama bir o kadar da etkili bir giriş yapacak gibi. Oyunu tam olarak hazır hale getirene kadar yukarıda bahsettiğim eksikleri de giderirlerse tadından yenmez bir oyun olur, şu haliyle bile FIFA’ya iyi bir rakip olabileceğini düşünüyorken ben.
Pes 2012 Sistem Gereksinimleri:

İşlemci (intel): Core Duo 2.0GHz işlemci
İşlemci(Amd): Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ İşlemci
Ekran kartı(Nvidia): Geforce 360 GT Ekran Kartı
Ekran kartı(ATI): Radeon HD 255 Series Ekran Kartı
Ram(bellek): 2 GB ve üstü bellek kapasitesi
Hard Disk(Sabit Disk): 20 GB ve üstü depolama alanı
DirectX: 10 ve üstü



UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.



UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.




Download indir Wupload.CoM

LİNKLER


UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


şifre= awesome




oyunu an itibari ile denedim sorunsuz
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla




Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Pro Evolution Soccer 2012 | PES 2012 | PC | Demo | HIZLI | TEK LİNK fearless_man Oyun Download 0 23.08.11 14:40



© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006