KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Oyun > Oyun Download


Oyun Download - Her türlü oyunu indirebilirsiniz...


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 23.11.11, 21:48
sadace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 03.11.11
Erkek
Mesajlar: 23
Teşekkürler: 0
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Polis Sireni Fm 2007 Torrent İndir [1 Mb Hız+Türkçe]

Fm 2007 Torrent İndir [1 Mb Hız+Türkçe]

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Download:
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Tüm zamanların en çok bağımlılık yapan bir veritabanı, bir kez daha büyük bir futbol fanatikleri geç gece oran, stres, basınç ve uykusuzluğun dooming geri döndü. Football Manager gerçek bir şey olmayabilir, ama oynamak edenler, her bir fare tıklaması üzerinde uğraşarak, her an yaşamak. Bu yılki versiyonu büyük olacağı kaçınılmaz olduğunu, ancak verilen bu güçlü bir başlangıç ​​noktası geliştiricileri Sports Interactive defne dinlenmiş ve bir stat güncelleştirmesi daha fazla bir şey teslim olabilirdi. Neyse ki, Football Manager 2007, bundan çok daha fazla.

Tamam, bu yüzden geçen yıl serbest bırakmak için çok benzer, ama size bir şey üzerine bina ederken bu kötü bir şey değil, zaten harika. Burada anahtar, eklemeler, ama çok büyük değil, tamamen oyun deneyimi derinlik katmanları başka bir çift eklemek. 2006 FM yöneticileri yorumlar oyunları, karşı takımın performansı üzerinde olumsuz bir etkisi olurdu önce yaptığı açıklamada, umut, rakip yöneticileri ile akıl oyunları oynama imkanı verildi. FM 2007 yılında siz de içine oyuncular getirebilir.

Siz bir oyuncu olarak veya personelin bir üyesi olarak, ya kulüp için iyi bir imza kim olacağını görüş vermek, kendi oyuncuları arayabilirsiniz. Başarısız öğrenciler bir takım ekibi yeni bir canlılık duygusu ile toplantı çıkacağı umuduyla toplantıya çağırma bile istenebilir. Takım görüşmeler sırasında ve maçlardan sonra, şimdi önce verilebilir, ve her oyuncunun bir-bir verebilir. Görüşleriniz, daha sonra her oyuncu nasıl tepki vereceğini ölçmek için, gelecekte ne eylem en iyi ders çalışmak için kullanılabilir takım görüşmeler kazandı.

Bunların hiçbiri oyun oynar şekilde dönüştürür, ancak o sadece size daha fazla seçenek sunar ve ekip nasıl bir performans üzerinde büyük bir etkiye sahip gibi hissetmenizi sağlıyor. Başka bir yeni tanıtım 'besleyici' kulüp sistemidir. (Sorumlu kiminle bağlı olarak, ya da daha prestijli bir kulüp) daha az bir kulüp ile birbirine bağlayan çok sayıda ikramiye olsun. Daha iyi bir kulüp ilk kez başka bir kulüp en iyi genç oyuncu almak ve kendi gençler bazı hayati ilk takım deneyimi için kapalı çiftlik olabilir aynı zamanda alt kulüp yararlanan.

Gerçek hayatta daha fazla oluyor, yönetim kurulu, sık sık daha fazla veya daha az kararlar, her zamankinden daha büyük bir kısmını oyunda oynamak.

Gerçek hayatta daha fazla oluyor, yönetim kurulu, sık sık daha fazla veya daha az kararlar, her zamankinden daha büyük bir kısmını oyunda oynamak. Onlar oyuncu için teklifi reddetmek çok iyi düşünüyorum Eğer ellerinizi bulunuyor, ve söz konusu olduğunda, aynı zamanda, kurulu bir ipucu olmadan bazı zengin petrol tycoon para kazanmak cehennem-bükülmüş, üzerine alınmış olması olabilir futbol. Tabii ki, bu kulübe çok para getirecek, ancak aynı zamanda oyuncu sarsıcı ve beklentilerinin artmasına bağlı olarak onlara ekstra baskı olabilir. Bazı yönetim kurulu kararları değildir, yaşam gibi (küme ve bir bütün sezon boyunca ligin dibinde oturuyor olmasına rağmen Tottenham benim iş tutmayı başardı), ancak onların katılımı oyun hoş bir ektir.

Çoğu diğer alanlarda şeyler tweaked ve tüm daha iyi olmuş gibi görünmektedir edilmiştir. Transferler artık daha fazla seçenek vermek, izcilik rafine edilmiştir, Navigasyon işlemlerini daha kolay, 2D maç gösterimi daha gerçekçi görünüyor ve eğer bir şey tüm deneyimi, imkansızı başardı ve daha da bağımlılık haline gelmiştir. Ekibinizin her yönü ile çok eller konum, özellikle Zaman, bir göz açıp kapayıncaya kadar kaybolur. Elbette, yardımcıları hizmetçi çalışma yapmak atayabilirsiniz ve takım görüşmeler ve gelişmiş taktikler gibi şeyler tamamen isteğe bağlıdır, bu yüzden yeni gelenler ilk öğrenme eğrisi çok kapalı koymak olmamalıdır.

Günlük e-postaları almak simüle futbol dünyasında tüm olaylar ile güncel tutmak için. Sezon boyunca sık sık yaralanma güncellemeleri gibi önemli bilgiler, keşif raporları, rakip raporları ve benzeri içerir. Olsa da, yeni sezon başında transfer penceresi açıkken, ilgili mesajları sık sık çok az ilgi var, diğer kulüplere 'imza sonsuz sayıda aracılığıyla yayık gerekir. Sorun devam ederken, ancak bu oldukça küçük, ve oyunun bir bütün olarak ne kadar cilalı vurgulamaktadır.

Download:
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006