KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Eğitim > ÖSS & Üniversiteler


ÖSS & Üniversiteler - ÖSS ve üniversiteler ile ilgili haberler, geyiqler


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 24.04.08, 16:43
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Afta geri sayım başladı!

Hükümet, üniversiteye dönmek isteyen öğrencilere af getiriyor.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, öğrenci affı için çalışma yaptıklarını açıkladı. Eğitim Hakkı Platformu yetkilileri ile bir araya gelen Elitaş, öğrenci affının yasalaşması halinde af bekleyen 800 bin öğrencinin 400 bininin üniversiteye dönebileceğini söyledi. Elitaş, affedilen öğrencilerin başarılı olacağına inandığını da ifade etti.

AKP Grup Başkanvekili Elitaş, öğrenci affıyla ilgili müjdeyi verdi: Çalışmalar sürüyor. Af çıkacak. En az 400 bin kişi yararlanacak.

Üniversite hayatlarını çeşitli nedenlerle yarım bırakmak zorunda kalanlara müjdeli haber! AKP Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, öğrenci affı ile ilgili çalışmanın başlatıldığını duyurdu. Elitaş, önceki gün Eğitim Hakkı Platformu (
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
) yetkilileri ile bir araya geldi. Daha önce de Takvim aracılığı ile seslerini duyuran platform üyeleri Elitaş'a, af taleplerini iletti. Mustafa Elitaş, bu konuda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile bir çalışma başlatıldığını kaydetti. AKP Genel Başkan Yardımcısı Edibe Sözen'in Milli Eğitim Bakanlığı ve YÖK ile koordineli bir çalışma yürüttüğünü ifade eden Elitaş, aftan yararlanan gençlerin yüzde 99'unun başarılı olacağına inandığını belirti.

Af bekleyen 800 bin kişinin yaklaşık 400 bininin okula geri döneceğini düşündüğünü belirten Elitaş, bu öğrencilerin haksızlığa uğramaması gerektiğini kaydetti. Mustafa Elitaş, "Affın kapsamı ve ne zaman çıkacağı konusunda kesin bilgi, bu değerlendirmeler sonrasında açıklığa kavuşacak" açıklamasını yaptı. Bu arada Elitaş, kendisine çiçek veren Eğitim Hakkı Platformu temsilcilerine "Onlar bu çiçekle bizim gönlümüzü alıyorlar, biz de inşallah gençlerin gönüllerini alacağız" dedi.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla

Konuya Ait Popüler Kelimeler
2010 öğrenci affı ne zaman çıkacak af ne zaman çıkacak 2010 2010 üniversite affı ne zaman çıkacak üniversite affı 2010 2010 üniversite affı üniversiteye dönmek





© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006