KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Oyun > Knight Online


Knight Online


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 22.11.09, 21:32
Snucho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 25.08.09
Erkek
Mesajlar: 16
Teşekkürler: 32
Üyeye 9 kez teşekkür edildi
Arrow Ventrilo Kurulumu ve Kullanımı [Resimli Anlatım]

Bu aralar çok moda olan bir program bu ventrilo. Gerçekten de çok kullanışlı oluyor. Cz'de pk yaparken partydekilerle uyumunuz harika oluyor.

Şimdi gelelim programın nasıl kurulup kullanılacağına.. Öncelikle programı bilgisayarımıza indirip kuruyoruz. Bu kısımı resimlerle anlatmıyorum çünkü bildiğiniz setuplardan hiçbir farkı yok.

Programı yükleyip çalıştırdıktan sonra gelelim nasıl çalıştıracağımıza... Programı İlk Açtığınızda Karşınıza Aşağıdaki Ekran Gelicek..

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Bu Gelen Ekranda Aşağıda Kırmızı İle İşaretlenen Yerlere Tıkladığınızda Karşınıza Nick Yazmanız Gereken Bir Ekran Gelecek.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Buraya Ventte Diğer Kişilerin Görmesini İstediğiniz Nickinizi Yazın.. Daha Sonra Sürekli Tamam Tamam Deyip En Baştaki Ekrana Kadar Dönün.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Daha Sonra Server Ayarlarınızı Yapma Kısmına Geçin. İşaretli Yeri Tıkladıktan Sonra "New" yazan Yere Tıklayın ve İstediğiniz Herhangi Birşeyi Yazın. Daha Sonra Alt Kısımda Kırmızı İle İşaretli Alanları Doldurun. Geri Kalanlara Herhangi Birşey Yapmanıza Gerek Yok. [Server İle İlgili Bilgileri Clanınızın Asist veya Başkanından Öğrenebilirsiniz. Veya Clanda Vent Kullanan Bir Arkadaşınızdan..]

Buradaki İşinizi de Tamamladıktan Sonra Tamam Deyip En Baştaki Ekrana Dönün. Artık Ventiniz Kullanmaya Hazır Durumda.. Connect Butonuna Basıp Servera Bağlanabilirsiniz.... İyi Oyunlar.

D.N : Ip , Port Numarası ve Password'u Clan Başkanı yada Assistten İsteyeniz.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla

Konuya Ait Popüler Kelimeler
vent kullanımı vent kurma vent kurulumu vent kullanımı resimli anlatım vent kullanım vent kullanma vent kurulum ventrilo nasıl kurulur resimli anlatım





© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006