KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Yaşam & Eğlence > Kim Kimdir?


Kim Kimdir? - Ünlü kişilerin biyografileri burada


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 03.06.11, 13:34
IronPunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Genç Baykuş
 
Kaydolma: 31.05.11
Erkek
Mesajlar: 252
Teşekkürler: 5
Üyeye 7 kez teşekkür edildi
Soru İşareti Trent Reznor kimdir?

Trent Reznor, Nine Inch Nails isimli tek kişilik müzik girişiminin yaratıcısıdır. 5 yaşında piyano çalmaya başladı. 1983'te liseden mezun oldu ve Allegheny College'de bilgisayar mühendisliği okumaya başladı. Fakat bölümünü 2. senesinde bırakarak müzik kariyerine başlama kararı aldı. Innocent, Exotic Birds gibi elektronik müzik öğeleri içeren çalışmalarda yer aldıktan sonra Nine Inch Nails projesini başlattı, Nothing Records'u kurdu. Keşfettiği Marilyn Manson uzun süre bu şirkete bağlı çalıştı. Şirket 2004 yılında faaliyetlerine son verdi.

Hurt isimli şarkısı Johnny Cash tarafından yorumlanmış ve Nike reklamlarında duyulan sözler ve ezgi bu yapıta aittir. Soundtrack albümlerde de oldukça aktif rol almıştır. The Crow'un film müzikleri albümünde aslen bir Joy Division şarkısı olan Dead Souls adlı parçayı, Natural Born Killers'da da A Warm Place, Burn ve Something I Can Never Have'i icra etmiştir.

Trent Reznor tüm canlı performanslarda Dean marka gitarları kullanmaktadır. The Machinist filminde Christian Bale'in canlandırdığı Trevor Reznik karakterinin ismi Trent Reznor'dan türetilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla


Seçenekler




© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006