KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Yaşam & Eğlence > Kim Kimdir?


Kim Kimdir? - Ünlü kişilerin biyografileri burada


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 25.03.11, 21:19
DeathNight - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 25.03.11
Erkek
Mesajlar: 11
Teşekkürler: 1
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Standart Sefa Doğanay

Yetenek sizsiniz Türkiyede birinci olan ve taklitleri ile tüm türkiyeyi kendine hayran bırakan bi adam.sefa doğanay nereli aslen gazianteplidir.Kendisi gerçekten çok mütevazi bir insan ve birinci olacağı aklının ucundan bile geçmiyordu.Ancak sefa doğanay tüm türkiyenin oyu ile Yeteneksizsiniz türkiye birinci olmuştur.

Acun Ilıcalı'nın hazırladığı ve juri üyeliğini yaptığı Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının finali dün akşam yapıldı. Türkiye'nin en beğenilen yarıışma programları arasında gösterilen Yetenek Sizsiniz Türkiye Finalinde Sefa Doğanay birinci oldu. Pazar günü reyting sıralamasında ise Show TV yarışma programı ile birinci oldu. Sefa Doğanay taklitleri ile Juri üyelerini ve izleyenleri kırdı geçirdi. İzleyicilerin yoğun alkışları arasında sahneye gelen Sefa Doğanay ilk olarak Bülent Ersoy'un taklidi ile şova başladı. Ardından Yıldız Tilbe ile Bülent Ersoy dialogları ile seyircileri gülme krizine soktu.

Sefa Doğanay dün akşam halk oylaması ve jurinin seçimi ile birinci oldu. Özellikle Yıldız Tilbe'nin şarkısını söylerken salonu dolduran seyirciler ıslıkları ve alkışları şile Doğanay'a destek oldular. Nihat Doğan taklidini de unutmayan Sefa Doğanay, final sahnesine Emrah'ın Boynu Bükükler şarkısınıda ekledi.

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının ikncisi ise Aref oldu. Tıklanma rekorları kıran Aref gösterileri sonunda Aref'in yaptığı numaranın ortaya çıkması sonucu Aref ikinci oldu. Yarışmanın favorisi olarak gösterilen Aref Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasını ikinci olarak tamamladı. Aref ve Sefa Doğanay'ın performanslarını haberimizin devamındaki videolardan izleyebilirsiniz.

Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Ali Taran'ın juri üyeliğini yaptığı Yetenek Sizsiniz Türkiye sezon finalini yaptı. Sefa Doğanay birinci olurken ikinci Aref üçüncü ise Oğuz Ergin oldu. Oğuz Ergin'de birbirinden farklı ilüzyonları ile izleyicileri şaşırtmayı başardı.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla

Konuya Ait Popüler Kelimeler
sefa doganay aslen nereli sefa doğanay aslen nereli





© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006