KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Yaşam & Eğlence > Kim Kimdir?


Kim Kimdir? - Ünlü kişilerin biyografileri burada


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 09.09.06, 15:37
kestelli_ceza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Profesör Baykuş
 
Kaydolma: 30.08.06
Erkek - 35
Mesajlar: 2.166
Teşekkürler: 1
Üyeye 110 kez teşekkür edildi
Arrow Betül Demir Kimdir?

Sanatçı ruhunu en çok taşıyan terazi burcunda, İstanbul'da doğdu ve dolayısıyla ilk şarkısını 1,5 yaşında söyledi. 5 kardeştir. Söz yazarı SUDE BİLGE DEMİR'in ablasıdır.

Lise 2'den itibaren müzik öğretmeninin teşvikiyle şan ve solfej dersleri aldı. Aynı yıl vocal ve jingle'lar söyleyerek profesyonel müzik hayatının da başlangıcını yaptı. Okulu bitirdiğinde sahnedeydi. İstanbul ve Bodrum'da yaptığı başarılı sahne performanslarıyla ciddi bir dinleyici kitlesinin dikkatini çekti. Aynı zamanda MÜJDAT GEZEN SANAT MERKEZİ'ne devam etti. Halen şan dersleri almaktadır.

İki yıldır üzerinde büyük bir titizlikle çalışılan AYRILIĞIN EL KİTABI adlı albümde kardeşi SUDE BİLGE DEMİR hem prodüktör hem de besteci kimliğiyle yer almıştır. Kendisine ait iki şarkısının olduğu albümde AYSEL GÜREL, M.TAMER GÜRSOY, MURAT GÜNEŞ ve GÜVEN BARAN da söz ve besteleriyle katkıda bulunmuşlardır.

LEVENT YÜKSEL, HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ, ERDEM SÖKMEN,CANER TEPECİK, MUSTAFA CECELİ, ERHAN BAYRAK, EMRE IRMAK, ERSAY ÜNER'le beraber Türkiye'nin en önemli müzisyenleriyle AYRILIĞIN EL KİTABI oluşmuştur ve SEYHAN MÜZİK etiketiyle dinleyicilerinin beğenisine sunulmuştur.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla

Konuya Ait Popüler Kelimeler
betül demir kaç yaşında betül demir kimdir sude bilge demir kimdir betül demir kim





© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006