KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Oyun > Online Oyunlar > Karahan Online


Karahan Online - Yepyeni Türk oyunu Karahan Online görevleri, skill'ler, itemler, oyun hikayesi, karakterler...


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 27.05.09, 06:00
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Tamam Karahan OnLine Oyun İçi Menüleri

Beceriler
Beceriler gerçek bir savaşçının özüdür. Bir savaşçının seviyesi yükseldikçe beceri puanları kazanır. “Karahan”da, her savaşçı becerilerini uygun gördükleri şekilde arttırabilir. Beceriler her Kavmin kendi Silah Eğitmeninden beceri puanı harcanarak öğrenilebilir. Beceri puanları aynı zamanda her becerinin etkinliğini arttırmak için de kullanılabilirler. Becerilerinize [S] tuşuna basarak ulaşabilirsiniz.
4 farklı çeşit beceri vardır. Ortak Beceriler, Destek Becerileri, Saldırı Becerileri ve Diğer.
Pratik yapmak her savaşçıyı mükelleştirir. Talihsiz bir olayda becerileriniz tekrar ayarlamak ya da sıfırlamak ihtiyacı doğabilir. Savaşçı bunu Yenidendoğuş Vecizesi adı verilen bir kağıt kullanarak gerçekleştirebilir. Ne var ki, becerilerinizi öğrenirken dikkatli olmalısınız çünkü bu kağıtlar çok nadir bulunurlar.

Beceriler için örnek resim:
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Statlar
“Karahan” toprakları güzel oldukları kadar tehlikelidirler de. Bu her daim artan tehlikelere göğüs gerebilmen için, genç savaşçı, sana niteliklerini kendi ihtiyaçlarına en iyi uyacak şekilde arttırma yetenği verilmiştir.

[C] Tuşuna basarak, karakterinizin statlarını görebilirsiniz. Burada adınızı, seviyenizi, katkınızı ve diğer niteliklerinizi bulacaksınız. Her statın miktarı yaptığınız seçimlere göre değişecektir. Vücut Zırhı, silahlar, takılar ve hatta Hayvanlar bile her savaşçının statlarını değiştirebilir. Yetenek puanları da karakterinizin niteliklerini etkileyeceklerdir. Bu puanlar 4 farklı kategoriye dağıtılabilirler:


UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.



Savaşçılar güçlerini ve zayıflıklarını değiştirme gereksinimiyle yüzleştikleri zamanlar vardır. Genç savaşçılar, 40. seviye ve altı, bunu Kavimlerinin ilgili Muhafızından stat sıfırlama talep ederek gerçekleştirebilirler. Ne var ki, bir usta bile yeteneklerini değiştirme arzusu hissedebilir. Bu arzu Yenidendoğuş İksiri adı verilen özel bir ilaç kullanılarak yerine getirilebilir. Fakat dikkatli olun ki bu iksirler çok nadir bulunurlar. Bilge kişi ihtiyaç duyacağı becerilerin hangileri olacağını stat değişimleri kolayca yapılabilirken öğrenecektir.

Statlar için örnek resim:
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Misyonlar
Kalpteki cesaret, unutulmaz "Karahan" topraklarında bile nadir bir özelliktir. Sadece savaşçıların en cesurları ve saygıdeğerleri çeşitli misyonları gerçekleştirmek üzere, yurttaşlar ve her topluluğun kendi liderleri tarafından çağrılacaklardır. Eğer gerekenler sende mevcut ise o zaman dikkatli ol. Yerel yurttaşlardan biriyle ya da hatta Han'ın kendisiyle konuşmak üzere çağrılabilirsin. Bir kez misyonu aldıktan ve kabul ettikten sonra [M] tuşuna basarak tekrar başvurabilirsin. Misyonunla ilgili bilgiyi ve gitmen gereken genel mekana ait koordinatları burada bulacaksın. Ayrıca Misyonun Başlığını, kaç eşya toplanması veya kaç yaratık öldürülmesi gerektiğini de buradan öğrenebilirsin.
Not: Bütün misyonlardan vazgeçilebilir.

Misyonlar için örnek resim:
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Arkadaşlar
En popüler savaşçı bile kendini yalnız ve başa çıkılamaz ihtimallerle karşı karşıya bulabilir. Böyle zamanlar bir arkadaşın desteğine ihtiyaç duyar. Arkadaşlarınız arasında eklemek istediğiniz iyi bir savaşçıyla karşılaşırsanız, onları bu ayrıcalıklı gruba Shift + Sol fare tuşu kombinasyonuyla eklemek istediğiniz kişinin üzerine tıklayarak ekleyip arkadaşlık teklif edebilirsiniz. Ne var ki herkes göründüğü gibi olmayabilir. Bu gerçekleştiğinde, saldırgan üyenizi [F] tuşuna basıp, arkadaşlıktan çıkartmak istediğiniz kişinin adının üzerine tıklayıp, çıkart tuşuna tıklayarak arkadaşlığınıza son verebilirsiniz.

Arkadaşlar için örnek resim:
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Çanta (Inventory)
Her savaşçı keşiflerinde ve fetihlerinde değerli eşyalar bulacaktır. Eşyalarınızı bu envanterde saklayarak, koleksiyonunuzu görebilecek ve düzenleyebileceksiniz, ayrıca o sırada kullanmak istediğiniz ve sonradan kullanmaya karar verdiğiniz nesneleri de burada tutabilirsiniz. Bu pencereye [i] tuşuna basarak veya ilgili Kısayol Çubuğu ikonuna tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Not: Her nesne belirli bir alana ihtiyaç duyar. Her nesen için gereken boşluğa dikkat ediniz çünkü Çantanızdaki boşluk sınırlıdır. Gereken miktarda boş yeriniz yoksa çantanıza nesne ekleyemeyebilirsiniz.

Çanta için örnek resim:
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 28.05.09, 20:14
ѕтσηє™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 19.02.09
Erkek
Mesajlar: 29
Teşekkürler: 4
Üyeye 16 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Karahan OnLine Oyun İçi Menüleri

teşekkürler
Alıntı ile Cevapla
  #3 (permalink)  
Alt 05.10.09, 18:06
DeanForever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 19.09.09
Erkek
Mesajlar: 24
Teşekkürler: 0
Üyeye 1 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Karahan OnLine Oyun İçi Menüleri

vaay herhalde karahancı benden başkada var bu forumda
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Seçenekler




© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006