KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 09.03.08, 19:27
karabey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kovuldu!
 
Kaydolma: 28.08.07
- 34
Mesajlar: 1.177
Teşekkürler: 0
Üyeye 82 kez teşekkür edildi
Standart Zübeyde Hanımın başörtüsü başka, türban başka !

Zübeyde Hanımın başörtüsü başka, türban başka !




Atatürkün annesi, eşi başörtülüydü diyerek,

türbanı İslamın gereği diye savunanlara !

Değerli Arkadaşım !
Atatürkü anlamış biriysen ATATÜRK'ün Kılık Kıyafet Devrimlerini neden bilmez gibi yorumlar yapıyorsun?
Rahmetli Zübeyde Hanım, Kılık Kıyafet Devrimlerinden önce öldü. Yaşasa belki o da başını açardı. Zaten Onun başörtüsünün bugünkü şulebaş türbanla hiç bir ilgisi yok.
Ve halen başörtüsünü Zübeyde Hanım gibi bağlayanların, kılk kıyafet devrimine ve ATATÜRKe karşı bir reaksiyonları sözkonusu değil.
Eşi Latife Hanımın Kılık Kıyafet Devrimi sonrası resimlerinde başı açıktır.
ATATÜRKten ayrıldıktan sonraki resimlerinde de başörtüsü yoktur.
Zübeyde Hanımın başörtü bağlama şekli, halen Anadoluda geleneksel şekilde devam ediyor. Ve başını örtenlerin çoğunluğu o şekilde başını örtüyor.

* Sorun olan Türban !
1966da Şule Yüksel Şenler ve CİA ajanı bir Alman kadının Türkiyede başlattıkları Şulebaş denilen türban bağlaması, esasen Atatürk devrimlerine karşı halkın dini duygularını istismar ederek bir karşı devrim yaratma projesinin, propaganda-örgütlenme-kalkışma senaryosunun ilk ayağıdır.

Hepsi müslüman olan ve büyük çoğunlukla Atatürkü seven Türk Halkını bölerek birbirine kırdırtmak için Amerikan emperyalizmi bir çok farklı enstrümanı olan Böl-Yönet Senaryoları hazırlamıştır.
O senaryoların ana ekseni Atatürk ve devlet düşmanı kitleler yaratmaktır.
Dikkat edersek aşırı sol, aşırı sağ, kürtçü, liberal etiketli pek çok kişinin ATATÜRKe ve Türkiye Cumhuriyetine düşmanlık gibi bir ortak paydaları varken, Amerikaya karşı, Amerikanın Irakta yaptığı katliamlara karşı ortak bir karşı çıkışları, birlikte bir kampanyaları yoktur. (Eski aşırı solcu Cengiz ÇANDARın, Çetin ALTANın ve Marksizmden Liberalizme geçiş örneği olan oğulları Ahmet, Mehmet ALTANların, bugün Amerikan muhipliğinde Fethullahçı -Tarikatçı Mehmet Metiner v.b kişlerle muhabbetlerini herkes görüyor.)
Halkı galeyana getiren bazı durumlarda 1 Mart 2003 Tezkersi öncesi kitlelerin tepkisini çekmemek için Amerikaya dostluklarını seslendirmeseler de zaman zaman Ordumuzun PKK operasyonlarına karşı, şimdi K. IRAK Harekatına karşı 'Her 2 yanda da Analar Ağlıyor!' gibi insancıl gerekçeleri öne çıkararak kampanya açıyorlar.

*Ortadoğuya 1850 lerden beri yerleşme projeleri yapan Amerikan Emperyalizminin, 1800lerin sonunda ve 1900lerin başlarında İstanbul, Beyrut gibi Hristiyan nüfusun yoğun olduğu merkezler dışında Anadolu ortalarından Orta Doğuya Sivas, Harput, Antep, Mersin-Tarsus, Adana ve Halep gibi merkezlerde (buralarda olduklarını tesadüfen öğrendim, daha bir çok yerde) Kolejler açtığını, o kolejlerin aynı zamanda Amerikanın casusluk üsleri olduğunu, Anadolu halkının etnoğrafik ve ırk incelemelerinin bu kolejlerle yürütüldüğünü anımsasak.. Amerikanın bizi birbirimize düşürmek için en az 100 yıldır faaliyette olduğunu anlarız.

Artık, Amerikanın BOP =Büyük İsrail Projesinden haberdarız. Değil mi?
BOP doğrultusunda hazırlanan haritalara göre Türkiye Cumhuriyetinin yıkılması, Yugoslavya gibi parçalanması gerekiyor.

Yugoslavyada farklı ırk ve dinlerden olan halklar onları bir araya toplayabilen bir karizmatik lider olan TiTO ile birleşmişler ve hepsi Biz Yugoslavız demeye başlamışken onları birbirine bağlayan lider öldü. Onları birbirlerine düşürmek, savaştırmak, ayırmak kolay oldu.

*Hepsi Müslüman ve Atatürkü seven Türk Halkını, Amrkn Emp . nasıl birbirine düşürebilir?
Amerikanın hesaplarına uygun tarzda 1. Dünya Savaşı sonrası Türkiye tam parçalanacakken, Anadoluda isyan bayrağını açarak Sevr haritasını ortadan kaldıran, mazlum halklara Bağımsızlık mücadelelerinde umut ışığı olan, Kurtuluş Savaşını başarmış ve ''Bağımsızlık iktisadi, mali, siyasi, askeri, adli bir bütündür. Bu unsurlardan biri eksik olursa Bağımsızlıktan sözedilemez!'' diyerek Türkiye Cumhuriyetini kendi ayakları üzerinde duracak şekilde, temel iktisadi faaliyetlerin milli olduğu bir kalkınma modeli geliştirmiş ATATÜRKe karşı kampanyalar açmadan, Türk Halkının ATATÜRK sevgisini ve bağlılığını yıpratmadan, yıkmadan Türk Halkı birbirine düşürülemez. Değil mi?

Bu yüzden Türkiye yi parçalamak planlarının başında Türk Halkının ATATÜRKe sevgisini, bağlılığını yıpratacak, Atatürk karşıtı fikirlerin işlenmesinde, görsel malzeme olarak kavranması, simgelenmesi, taklidi ve yaygınlaşması kolay olan, Kılık-kıyafet devrimine ve laikliğe karşı bayrak bulunmalıydı. Şeyh Saidin yeşil bayrağı gibi, Laikliğe karşı kalışmanın da simgesi olacak bir malzeme seçilmeliydi.

Bu kalkışma hareketi türbanla başlatıldı. Bu yüzden türban Amerikanın Türk Halkını birbirine düşürerek Türkiyede iç karışıklık yaratmak için hazırladığı uygulama planlarından birisi, emperyalizmin Böl Yönet senaryolarındaki bir seçenektir.
Atatürk devrimlerinin en önemlisi olan laikliğe karşı kalkışma simgesi olan türban (tıpkı DevSolcuların yıldızlı Che Guavera bereleri gibi ) yine Amerikanın görevlendirdiği ajanlarca, Amerikanın parasal desteklerle organize ettiği tarikatlarca halk arasında yaygınlaştırılmıştır.

*İslamın gereği olarak emredilen örtünme, özellikle kadınların güzelliklerini gözler önüne sermeyen, karşısındaki erkekte şehvet duyguları uyandıracak tarzda vücut hatlarını göstermeyen bir örtünmedir. (Bakınz Ahzab Suresi 49-52. ayetler = özetle: Peygamberin eşleri dışarı çıkarken dışarı elbisesi giysinler.)
Yoksa daracık pantolon ve bluzlarla heryerini Venüs heykeli gibi sergileyip başını-saçlarını kapatmak İslamın istediği örtünme değildir. Ki saçların başın örtünmesi emredilse Kuranda saçınızı- başınızı örtün! diye açıkça yazılırdı. Halbuki örtünmeye değinilen hiç bir ayette Saç, Baş kelimeleri geçmiyor.

*Modern-normal giyinmeyi mason taklidi diye karalamaya çalışmadan önce,
türbandan sonra İslamın gereği diye dikte edilen kara çarşafa bürünmenin Katolik Rahibelerin giyimi olduğunu,
Ege Adalarında geleneksel olarak Rum Kadınların hâlâ öyle kara çarşafa büründüğünü öğrensen iyi olur.

(O gelenekten gelen Girit Göçmeni yurttaşlarımızdan Bursa-Mudanyanın bazı köylerinde kadın ve kızların normal giyim üzerine kara çarşafla sarınarak düğün derneğe gittiklerini, otobüslerinde ve düğünlerinde harem-selamlık ayrımı yapmadıklarını da gözlerimle gördüm.)

*Normal insanca giyimi Masonlar gibi giyinmek kabul edersen Sen de masonlar gibi giyinmiyor musun acaba?
Mason gibi giyinmekten daha fenası, vatanı masonlara, siyonistlere, emperyalistlere satmak değil midir?
Memlekette iktidar sahibi olanlar Tüpraşın % 14,7sini gece yarısı gizliden gizliye İsrailli Sami Ofere, Türk Telekomu 1 yıllık karı karşılığ Lübnanlı Hariri'ye, Türkiyenin 90 yerindeki fabrikaları, arazileriyle TEKEL İçkiyi hileyle Amerikan Teksas-Pasific İnce, şimdi Sigara Fabrikalarını sadece Tokat fabrkasının arazisinden ucuza 1,72 milyar dolara BATa satarlarken uyumak, o satanlara karşı çıkmamak, hatta onları seçerek destek vermek hangi müslümana yakışır?

* Amerikan Cargill şirketi kazansın diye Türkiyede şeker pancarı üretiminin engellenmesine, şeker pancarı ile geçinen on binlerce ailenin -köyülerimizin açlığa sürüklenmesine kayıtsız kalmak hangi müslümana yakışır?
Yabancı şirketler, özellikle İsrailliler lehine olan Tohumculuk Yasasını çıkartanlar nasıl insanlar ? Kendi halkını sefalete sürüklerken yabancı şirketlere memleketi açık pazar yapanlar müslüman olabilir mi?

Türkiye Cumhuriyetinin temel kurumlarını, büyük arazileriyle Özelleştirme etiketiyle yabancı firmalara devredenler müslüman olabilir mi?

* Masonlar kimdir, inanç ve günlük faaliyetleri nedir, nasıl olur? yakından tanıdığımız - bildiğimiz kimse yok. Ama Masonların her dinden, her milliyetten, toplumda önemli konumlarda olan varlıklı ve etkin kişileri Mason kardeşliği gibi bir kavramla birbirlerine bağladıklarını ve Masonluğun esasen emperyalizmin bir organizasyonu olduğunu bilyoruz.
Amerikadaki Evangelist Hristiyan mezhebindeki NeoConlar da denilen Bush ve ekibiyle gayet iyi dostluk içinde kaç yıldır Amerikada yaşayan ve zaman zaman Papayla Dinler arası kardeşlik çağrıları yaparken, Amerikanın IRAKta yaptığı katliamlara karşı hiç bir tepki mesajı olmayan Fethullah Hocanın da Mason olması ihtimali var mıdır acaba? Neyse...

*Leb demeden leblebiyi anlayan bir kardeşimiz olarak Senin BOP Haritalarına baktığında asıl tezgahı anlayacağını, bu tezgahta türbanın nasıl bir enstrüman olarak kullanıldığını kavrayacağına inanıyorum.

Evet, büyük resmi = Büyük İsrail Projesinin haritalarını görelim!
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006