KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 19.02.08, 10:46
karabey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kovuldu!
 
Kaydolma: 28.08.07
- 34
Mesajlar: 1.177
Teşekkürler: 0
Üyeye 82 kez teşekkür edildi
Yeni Tecavüzcü katil eski kiracı çıktı

Tecavüzcü katil eski kiracı çıktı
Eskişehir'de annesini 52 yerinden bıçaklayarak öldüren ve 16 yaşındaki kızına da tecavüz eden zanlı ve imam nikahlı eşi yakalandı.
Seniha Ö.’yı öldürüp 16 yaşındaki kızı A.Ö.’ye tecavüz eden kişinin adam öldürmek ve çeşitli suçlardan sabıkalı olan 27 yaşındaki G.N.G. olduğu ve kendisine de birlikte yaşadığı 20 yaşındaki 9 aylık hamile olan S.K.’nın da yardım ettiği bildirildi.
Halen Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Psikiyatri Servisi’nde tedavi altında bulunan A.Ö. polise olayın tüm ayrıntılarını anlattı.
A.Ö’nün verdiği bilgiye göre, Gülbey Nadi G. ve birlikte yaşadığı Sevgi K, kiracı oldukları evlerinde sorun olduğunu öne sürüp, ev sahibi Seniha Özsakçı’nın Bağlar Mahallesi Eti Caddesi’ndeki evine geldi ve bir süre burada kalmak istediklerini bildirdi.
Seniha Özsakçı, teklifi olumlu karşılayıp kiracılarını 1 hafta evinde konuk etti. Bu sürede Seniha Özsakçı, kiracısı Gülbey Nadi G’nin evi başka birine kiraladığını öğrendi. Bunun üzerine Seniha Özsakçı ile Gülbey Nadi G. ve birlikte yaşadığı Sevgi K. arasında, "evden gitmeleri ve kiraladıkları evini boşaltmaları" meselesi yüzünden tartışma çıktı.
Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine Gülbey Nadi G, Seniha Özsakçı’yı 52 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Gülbey Nadi G, olaya tanık olan Seniha Özsakçı’nın kızı A.Ö’ye de 9 aylık hamile Sevgi K’nın yardımıyla tecavüz etti.
Daha sonra A.Ö’ye evde bulunan çok sayıda alzheimer ilacı ile fare zehrini içirip ölüme terk eden Gülbey Nadi G. ve Sevgi K, olayda kullandıkları bıçağı, cinayeti üzerine yıkmak istedikleri genç kızın eline tutuşturdu ve kaçtı. A.Ö, içtiği ilaçlar ile fare zehrini kusarak çıkardı ve ölmekten kurtuldu.
Bağlar Mahallesi Eti Caddesi’nde babası Bünyamin Özsakçı’nın evinde yaşayan Seniha Özsakçı’dan haber alamayan yakınları şüphelenip polise haber vermişti.
Çilingirle kapıyı açtırıp içeri giren polisler, holde Seniha Özsakçı’yı vücuduna isabet eden bıçak darbeleriyle öldürülmüş olarak, 16 yaşındaki lise öğrencisi kızı A.Ö’yü de çıplak olarak battaniyeye sarılmış vaziyette yatak odasında bulmuştu.
Olayın şokundan kurtulamayıp 2 gün annesinin cesediyle aynı evde kaldığı öğrenilen A.Ö, polislere, tecavüze uğradığını söylemişti.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 19.02.08, 21:57
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart

ne insanlar var ya
Alıntı ile Cevapla
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006