KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 19.03.07, 09:08
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart ÖcaLaN= TaLibAn!!!

ÖcaLaN= TaLibAn!!!
Türkiye'nin her cepheden kuşatıldığını ileri süren Perinçek, Kuzey Irak'ta ABD güdümüyle ikinci bir İsrail devleti kurulduğunu söyledi.
19 Mart 2007 Pazartesi 02:53
Türkiye'nin Talabani'si Öcalan'dır

Türkiye'nin her cepheden kuşatıldığını ileri süren Perinçek, Kuzey Irak'ta ABD güdümüyle ikinci bir İsrail devleti kurulduğunu söyledi.


İP Genel Başkanı Doğu Perinçek, Türkiye'nin büyük bir yeraltı zenginliği bulunduğunu belirterek, ''Bu zenginlik petrol ya da toryum değildir. Bu zenginlik toprağın altında yatan şehit kemikleridir'' dedi.

Perinçek, partisinin Pendik İlçe Başkanlığınca Pendik Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen ''Avrupa Birliği ve Ermeni Konusu'' başlıklı konferansta konuştu. İP'nin diğer parti ve örgütlere benzemediğini, Atatürk soylu bir örgüt olduğunu ifade eden Perinçek, partisinin diğer partilerde bulunmayan tarih bilincine sahip olduğunu söyledi.

Perinçek, şu görüşleri dile getirdi: ''İşte Talabani, Irak'ın cumhurbaşkanı oldu. Talabani 100 yıl geçse Irak'ın başına geçebilir miydi? Ama ABD istediği için Irak'ın başına geçti. Ve şimdi sıra Türkiye'de. Türkiye'nin Talabani'si de Abdullah Öcalan'dır. Böylece Büyük Orta Doğu Projesi'nin parçası olan ABD'nin kontrolündeki büyük Kürdistanı kuracaklar.''

''Türkiye'nin her cepheden topyekun bir saldırı altında olduğunu'' ifade eden Perinçek, ''Türkiye, sözde Ermeni soykırımını kabul etmekle, İstanbul'da patriklik bünyesinde bir Bizans oluşturulması ile karşı karşıya bırakılmıştır'' dedi.

AB'ye girme çabasının, ''başkentin Brüksel olması'' çabası olduğunu ileri süren Perinçek, ''Türkiye AB kapısında küçük düşürülmüştür. Türkiye'nin kurtuluşu AB değildir. Bizim büyük bir yeraltı zenginliğimiz vardır. Bu zenginlik petrol ya da toryum değildir. Bu zenginlik toprağın altında yatan şehit kemikleridir. Millet olarak bunun bilincinde olmalıyız'' diye konuştu.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006