KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 19.03.07, 08:58
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Çaldığı yüzük ve küpeleri yuttu!

Çaldığı yüzük ve küpeleri yuttu!
İzmir'de yankesici 4 kız çocuğunun, Bornova ilçesinde bir alışveriş merkezinde dolaşan Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) meclis üyesinin eşinin çantasını çaldığı iddia edildi. Huzur timlerinin yakaladığı zanlıların sorgulamasında, yankesici kızlardan birinin çantadaki yüzük ve küpeleri yuttuğu belirlendi.
Alınan bilgiye göre, Bornova Forum Alışveriş Merkezi'ne gelen EBSO meclis üyesi Baki Özay'ın eşi Meral Özay'ın çantasını, 4 kız çocuğu, alışveriş yapmak için girdiği mağazada yankesicilik yöntemiyle çaldı. Çantasının çalındığını güvenlik görevlileri ve polise bildiren Özay, zanlıların eşkalini verdi.
Bunun üzerine harekete geçen huzur timleri, Özay'ın verdiği eşkallere uyan şüpheli 4 kızın, 34 TA 004 plakalı otomobille alışveriş merkezinden ayrıldığını tespit etti. Huzur timleri, otomobili, Yenişehir semtinde ele geçirdi. Otomobil sürücüsü A.B. (39) ile araçtaki S.K. (11), G.B. (11), C.Ö. (10) ve S.P. (10) yakalandı.
Gözaltına alınan otomobil sürücüsü ve 4 kızın üzerinde, herhangi bir çalıntı eşyaya rastlanmadı. Ancak şüphelilerin sorgulanması sırasında, Özay'ın çantasını çaldıkları, çantadaki yüzük ve küpeleri de C.Ö'nün yuttuğu ortaya çıktı.
Polislerin, durumu nöbetçi savcıya bildirmesinin ardından Cumhuriyet Savcısının talimatıyla Yenişehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülen C.Ö'nün çekilen röntgen filminde, midesinde 1 yüzük ve 2 küpe bulunduğu görüldü.
Otomobil sürücüsü karakolda gözaltına alındı, 4 kız Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi.
milliyet
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006