KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 16.03.07, 08:46
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart ABD'den teröriste kimlik!

ABD'den teröriste kimlik!
PKK"dan kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan kadın terörist örgütün iç yüzü ile ilgili itiraflarda bulundu.
16 Mart 2007 Cuma 05:24

Şırnak"ın Silopi ilçesinde terör örgütü PKK"dan kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan kadın terörist örgütün iç yüzü ile ilgili itiraflarda bulundu.

ABD teröriste kimlik dağıtıyor

Örgüte katılanların geri dönmek istediklerini, fakat bir yol bulamadıkları için gelemediklerini ifade eden kadın terörist, fırsatını bulur bulmaz kaçarak Türkiye"ye gelip güvenlik güçlerine teslim olduğunu söyledi.

Örgütte anlatıldığının aksine Türkiye"de çok iyi karşılandıklarını söyleyen kadın terörist, örgüte henüz 14 yaşındayken katıldığını kaydederek terörist şöyle devam etti:

“Bizim ihtiyaçlarımız genelde dış devletlerden geliyor. Ama bazen de köylere inip zorla yiyecek maddelerini alıyorduk. Silah ihtiyaçlarımız ise genelde Irak tarafından geliyordu. Örgütte tecavüzler oluyor. Amerikan komutanlarının ziyaretlerini duyduk. En son Mahmur kampına geldiler. Orada sayım yaptılar ve bütün herkese Birleşmiş Milletler kimliği verdiler.”

İngilizce sözlükte büyük alçaklık

Dünyada ve Türkiye"de yaygın olarak kullanılan İngilizce sözlükler arasında yer alan “Collins Thesaurus A-Z” nin Türkiye"ye ilişkin bilgilerin yer verildiği bölümünde, terör örgütü PKK, siyasi parti olarak tanımlanıyor. Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Recep Şahin Arslan, Collins Thesaurus A-Z"nin, İngilizce öğrenen öğrenciler tarafından yaygın olarak kullanıldığını söyleyerek, sözlüğün son kısmında, çeşitli ülkelerdeki siyasi partiler ve kısaltılmış adlarının yer aldığını ifade etti ve PKK isminin kullanılmasının manidar olduğunu söyledi.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006