KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 25.10.10, 20:27
ViCToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haber Müdürü
 
Kaydolma: 24.01.10
Erkek
Mesajlar: 1.712
Teşekkürler: 83
Üyeye 493 kez teşekkür edildi
Ünlem İsrail askerlerinin yeni çirkefliği

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

Bu fotoğraflar İsrail askerlerinin çirkefliğini bir kez daha gözler önünde serdi.

İsrail askerleri tarafından çekilip internete sızan bu fotoğraflar olay yarattı. Bu fotoğraflar İsrailli askerlerin çirkefliğini bir kez daha gözler önünde serdi.
"Breaking the Silence" isimli İsrailli insan hakları örgütü tarafından sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta yayımlanan fotoğraflardan birinde İsrailli bir asker, gözleri bağlı haldeki bir Filistinlinin kafasına makineli tüfek tutarken görülüyor.
Bir diğerinde ise bir İsrailli asker, bir evin duvarına sprey boyayla Davut Yıldızı çizip, "Yakında geri geleceğiz" yazıyor.

GÜLEREK POZ VERİYOR

Bir başka fotoğrafta ise mutfakta bir Filistinli kadın yemek pişirirken, hemen yanı başında bir asker elinde silahıyla gülerek poz veriyor.
İsrailli eski askerler tarafından kurulan "Breaking the Silence" örgütünün yayımladığı fotoğrafların İsrail'in Aralık 2008'te giriştiği Dökme Kurşun operasyonunda çekildiği tahmin ediliyor.

YÜZLERİ SANSÜRLENDİ

Örgütün kurucu üyesi Yehuda Shaul, fotoğrafların kaynağını açıklamayı reddetti ancak ellerinde buna benzer onlarca fotoğrafın olduğunu belirtti. İsrailli örgüt, internete koyduğu fotoğraflarda askerlerin yüzlerini sansürledi.
Hürriyet'in haberine göre, geçtiğimiz haftalarda YouTube’da yayımlanan bir videoda, İsrail askerleri gözü bağlı Filistinli bir kadının etrafında göbek atarken görülmüştü. Ağustos ayında ise Eden Abergil isimli askerin, elleri ve gözleri bağlı Filistinli askerlerin yanında çektirdiği fotoğrafları Facebook sayfasında yayınlaması büyük tartışma yaratmıştı.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006