KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 24.10.10, 03:42
ViCToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haber Müdürü
 
Kaydolma: 24.01.10
Erkek
Mesajlar: 1.712
Teşekkürler: 83
Üyeye 493 kez teşekkür edildi
Soru İşareti 500 bin dolar Boğaza mı saçıldı?

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

Dün Boğaza düşen cipin içinde bulunan iki kişiden biri ölürken, aracın sahibinin yakınlarına araçta para olduğunu söylemesi kafaları karıştırdı.

Şişli eski Belediye Başkanı Gülay Aslıtürk’ün yardımcısı Halit Ayangil ve işadamı arkadaşı Şehmuz Şatır’ın içinde bulunduğu cip, Dolmabahçe’de denize uçtu. Şatır yaşamını yitirdi, Ayangil hafif yaralı kurtuldu. Ayangil’in otopark kahyasıyla yer yüzünden tartıştıktan sonra cipini denize sürdüğü iddia edildi.

1997-1999 yılları arasında Şişli Belediye Başkanı Gülay Aslıtürk’ün yardımcılığını yapan Halit Ayangil, önceki gece işadamı arkadaşı Şehmuz Şatır’ı da yanına alarak 2 ortak arkadaşlarıyla Beyoğlu Nevizade’de buluştu. Birlikte alkol alan grup saat 21.17’de objektife poz verdi. Dolmabahçe'de cip denize uçtu

Daha sonra Ayangil ve Şatır arkadaşlarını yolcu ettikten sonra kahve içip boğaz havası almak için Dolmabahçe Çay Bahçesi’ne gitmeye karar verdi. Ayangil kullandığı ciple bahçeye girdi. Ön tarafta yer olmadığı için aracını en arka tarafa çeken Ayangil, yanına gelen garsonlara ön tarafa park etmek istediğini söyledi. Bir süre sonra arabasını öne çeken Ayangil, görgü tanıklarının ifadesine göre 15 metre kadar geri gidip tekrar deniz yönüne hareket etti. Sahildekilerin şaşkın bakışları arasında cip denize uçtu. 5 garson ile bir güvenlik görevlisi hemen denize atladı. Garsonlar kurtarmak istedikleri Ayangil’in kendilerine engel olmak için önce yumruk daha sonra tekme attığını söyledi. Büyük bir çaba ile kurtarılan iki arkadaş Taksim İlkyardım Hastanesi’ne kaldırıldı. Şatır, sabaha karşı yaşamını yitirdi. Aşırı alkollü olduğu gözlenen Ayangil ise tedavisinden sonra Beşiktaş Polis Merkezi’ne getirilerek gözaltına alındı. Ayangil sağlık kontrolüne çıkartılırken kendisini görüntüleyen basın mensuplarını tekme ile saldırdı. Ayangil’in ilk ifadesinde “Arabayı yanlış yere park ettim. Park ettiğim yeri beğenmeyince aracın yerini değiştirmek istedim. Başka yere park etmek isterken yol zannettim” dediği öğrenildi. İfadesinin ardından fenalaşan Ayangil, hastaneye kaldırıldı. Bu arada Ayangil’in yakınlarına cipte bir çantada 500 bin dolar olduğunu söylediği öne sürüldü. Ancak bu ifade polisler tarafından doğrulanmadı.

KAZA MI KASIT MI?

Gümrüklere kırtasiye malzemeleri ve kağıt satışı yapan Aysima firmasının sahibi olan Şehmuz Şatır’ın eşi Sema Şatır ise eşinin öldüğünü hastanede öğrendi. Şatır, olayın kaza olduğunu düşündüklerini belirterek “Ayangil, eşimin yıllardan beri görüştüğü bir arkadaşıydı. Hatta yıllarca ben de Ayangil’in şirketlerinde çalıştım. Dün akşam da birlikte yemek üzere evden çıktı” dedi. Şatır’ın kardeşi Osman Şatır da yüklü miktardaki para iddialarıyla ilgili olarak “Ağabeyim üzerinde her zaman 20 - 30 bin para taşırdı. Ama o miktardaki parayla ilgili bir bilgim yok” dedi.

ŞİŞLİ’NİN ERGUN GÖKNEL'İ

Şişli Belediye Başkanı olduğu dönemde Gülay Aslıtürk’ün yardımcısı olan ve onunla birlikte yolsuzluk yaptığı iddiasıyla 37 yılla yargılanan APET İnşaat Şirketi’nin sahibi ve dönemin Özbaha Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Halit Ayangil, 15 yıllık eşi Füsun Ayangil ile boşanma davası ile de gündeme gelmişti. Fisun Ayangil eşinin 1997-99 yılları arasında görev yaptığı Şişli Belediyesi’nden eve bavullarla para getirdiğini, dava açmadan kısa bir süre önce ise bankalardaki tüm hesaplarını boşalttığını iddia etmişti.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006