KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 21.10.10, 11:10
rank1ng - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Uzman Baykuş
 
Kaydolma: 23.01.10
Erkek - 29
Mesajlar: 610
Teşekkürler: 11
Üyeye 123 kez teşekkür edildi
Standart Göz göre göre Öldüler.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Göz göre göre ölüm
Adliyede kâtiplik yapan genç kız, eski erkek arkadaşının yeniden ilişki teklifine olumsuz yanıt verdi. Çılgına dönen genç, kaçırmaya kalkıştığı kızı bir kez de adliyede dövdü.
Güncelleme:21 Ekim 2010 10:24
İki kez gözaltına alınıp serbest bırakıldı. Dün evin yakınlarında pusu kuran genç, kızın annesini 12 bıçak darbesiyle öldürdü, 15 yaşındaki erkek kardeşini de yaraladı.

Ankara Adliyesi’ndeki cinayet, dün sabah saat 07.30 sıralarında meydana geldi. Adliyede kâtip olarak görev yapan D.Y. (23), liseyi birlikte okuduğu 6 yıllık erkek arkadaşı Gazi B.’den (23) yaklaşık bir yıl önce ayrıldı. Askerliğini yaptıktan sonra yeniden D.Y.’nin peşine düşen Gazi B., aşkına karşılık bulamayınca bu kez annesi icra müdürü Nejla Y.’yi (44) ikna etmeye çalıştı. Nejla Y. de ilişkiye karşı çıktı. D.Y. ve ailesini ölümle tehdit eden Gazi B., üç ay önce D.Y.’yi evinden kaçırmaya çalıştı. Gözaltına alınan Gazi B., D.Y. ile annesinin korkup şikâyetlerini geri alması üzerine serbest bırakıldı. 17 Eylül’de, D.Y.’nin işyerine giden Gazi B., genç kıza birkaç kez tokat attı ve zorla sürükleyerek adliye dışına çıkardı.

Önce tabanca, ardından bıçak

D.Y.’yi ölümle tehdit ederek ilişkilerinin devam etmesini isteyen Gazi B., yine olumsuz yanıt aldı. Yaşanan bu olay sonrası D.Y. ve annesi savcılığa suç duyurusunda bulundu. Tekrar gözaltına alınan Gazi B., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Dün sabah Nejla Y., lise öğrencisi oğlu H.Y. (15) ile birlikte işe gitmek üzere evden ayrıldı. Gazi B., taksiyle takip ettiği anne ve oğlunun önünü kesti. Nejla Y.’ye konuşmak istediğini söyleyen Gazi B., olumsuz yanıt alınca küfredip tabanca çekti. Ancak tabanca tutukluk yapınca anne ve oğlu kaçmaya çalıştı. Peşlerinden koşan Gazi B., cebindeki bıçağı çıkararak, Nejla Y.’ye 12 kez sapladı, kendisine müdahale eden H.Y.’yi ise ayağından yaraladı.

Kaçıp intiharı denedi

Nejla Y. hayatını kaybetti, oğlu ise hastaneye kaldırılırken, kaçan Gazi B. Keçiören’deki bir evesaklandı. Burada intihara teşebbüs eden Gazi B., kaldırıldığı hastanede gözaltına alındı. D.Y.’nin dün işe geç gitmek için izin aldığı, bu nedenle annesi ve kardeşiyle birlikte evden çıkmadığı öğrenildi.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006