KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 21.10.10, 00:39
ViCToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haber Müdürü
 
Kaydolma: 24.01.10
Erkek
Mesajlar: 1.712
Teşekkürler: 83
Üyeye 493 kez teşekkür edildi
Ünlem Savarona'da sır ölüm!

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

Denetim memurunun Savarona'ya yapılan fuhuş operasyonunda görevli olduğu ortaya çıktı.

Muğla Fethiye’den Ortaca yönüne giderken 4 Ekim’de motosiklet kazası sonucu öldüğü kayıtlara geçen Göcek Liman Başkanlığı denetim memuru Behlül Yaşar Karaca’nın (29), 28 Eylül’de fuhuş operasyonu gerçekleştirilen Savarona yatına yapılan denetimlerde görev aldığı ortaya çıktı.

Karaca’nın ailesi, olayın ardından ölü muayene tutanağı ve ortaya çıkan bir tanığın ifadeleri üzerine, mezarın açılarak otopsi yapılması, Karaca’nın teslim edilmeyen kıyafetleri üzerinde DNA incelemesi gerçekleştirilmesi için savcılığa başvurdu. Savcılığın, 11 Ekim’den bu yana dilekçeyle ilgili bir işlem yapmadığı öğrenildi.

Karaca’nın hayatını kaybettiği olay, 4 Ekim’de meydana geldi. Karaca, saat 03.00 sıralarında Mondial marka motosikletiyle birlikte Fethiye-Ortaca arasında yaralı halde bulundu. Kaza tespit tutanağına göre, Karaca trafik işaret ve levhalarını dikkate almaması neticesi direksiyon hakimiyetini kaybetti ve sağ şarampole motosikletini devirdi. Tutanakta olayın yaralamalı ve maddi hasarlı kaza olduğu belirtildi. Karaca, ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken yolda öldü.

OTOPSİ YOK

Ölü muayene tutanağında, baş kısmında kırıklar ve 4 cm’lik cilt kesiği, vücudun değişik yerlerinde ekimozlar, sol göz üst kısımda şişlik ve morarma, sol kaş dış ucunda 2 cm kesi olduğu belirtilmesine rağmen Karaca’ya otopsi yapılmadığı ve olay günü giydiği kıyafetlerin de ailesine teslim edilmediği ortaya çıktı. Kaza tespit tutanağında "maddi hasarlı" denilmesine rağmen, Karaca’nın motosikletinin farının bile kırık olmadığı iddia edildi. Ancak motosikletin üzerinde daha sonra fark edilen katılaşmış bir lekenin "kan veya yağ" olma ihtimalinin incelemeye alındığı kaydedildi.

Milliyet'in haberine göre; Bir tanığın jandarmaya verdiği "Olaydan önce 3 kişiyla tartışmış. İçlerinden birisi ‘Erkan’a küfür etti, alkollüydü, sigara istedi. Ben araya girdim, ayırdım. Oradan ayrıldık, 5 dakika sonra öldüğünü öğrendik’ dedi" şeklindeki ifadesi üzerine harekete geçen ailesi, avukatları aracılığıyla Karaca’nın "şüpheli" ölümünün araştırılması için savcılığa başvurdu. Karaca'nın ailesinin savcılığa verdiği dilekçede, kavgaya karıştığı iddia edilen kişilerin tespit edilerek, ifadelerinin alınması, motosiklet üzerinde parmak izi incelemesi yapılması istendi. Karaca’nın mezarının açılarak, otopsinin gerçekleştirilmesi ve teslim edilmeyen kıyafetleri üzerinde doku ve DNA testi yapılması da talep edildi. Soruşturmaya bakan Göcek Cumhuriyet Savcısı Mevlüt Yalçın’ın, 11 Ekim’de verilen dilekçeyle ilgili halen bir işlem yapmadığı öğrenildi.

Baskında görevliydi

Göcek Liman Başkanlığı’nda denetim memuru olarak kısa bir süre önce göreve başlayan Karaca’nın, 28 Eylül’de fuhuş operasyonu yapılan Savarona yatına gerçekleştirilen baskında görevli olduğu anlaşıldı. Nişanlı olan Karaca, Mersin’de toprağa verilmişti.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006