KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 13.10.10, 19:56
ViCToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haber Müdürü
 
Kaydolma: 24.01.10
Erkek
Mesajlar: 1.712
Teşekkürler: 83
Üyeye 493 kez teşekkür edildi
Alarm! Mescid-i Aksa'yı yıkacaklar

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

İsrail'in Mescidi Aksa’nın altını kazarak, 5 büyüklüğündeki bir depremle yıkılacak hale getirdiği iddiası büyük olay yarattı.

Ortadoğu'da tansiyon yüksek. İsrail Filistinlilere Yahudi devletine bağlılık yemini ettirmeye zorluyor. Barış görüşmeleri rafa kaldırıldı. Mescidi Aksa İmam Hatibi İkrime Sabri, İsrail'in niyetinin asla barış olmadığını söyleyerek, "aslında İsrail barış yapmak istemiyor ve yapmayacaklar da barış görüşmelerinin amacı işgalin üzerini örtmekti, bu tür görüşmelerle, uyguladıkları şiddeti yumuşatmaya çalışıyorlar. İsteseler Ortadoğu'ya uzun süreli barış getirebilirler" dedi.

İSRAİL'İN AMACI FİLİSTİNLİLERİ KOVMAK

İkrime Sabri, İsrail'in Yahudi devletine bağlılık yemini kararı hakkında, "İsrail Bakanlar Kurulu, Doğu Kudüs ve çevresinde yaşayan bir buçuk milyon Filistinlinin Yahudi devletine bağlılık yemini etmelerini şart koşan yasa tasarısını kabul etti. Bunun anlamı, Filistinlilerin kendi topraklarından tamamen kovulmaya zorlanması. Filistinliler asla bu yemini etmez, etmeyince de hiçbir vatandaşlık hakkından faydalanamazlar, dolayısıyla sınır dışı edilirler, İsrail'in amacı da Filistinlileri kovmak" dedi.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006