KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 11.10.10, 00:52
ViCToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haber Müdürü
 
Kaydolma: 24.01.10
Erkek
Mesajlar: 1.712
Teşekkürler: 83
Üyeye 493 kez teşekkür edildi
Ünlem İstanbul'da bombalar patlıyor!

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

İstanbul'da patlayan ses bombası iki kişinin yaralanmasına neden oldu.

İstanbul Esenler'de bir market önüne konulan ses bombasının patlaması sonucu 2 kişi yaralandı. Hayati tehlikeleri bulunmayan yaralıların, market önünde buldukları paketi açmak isterken paketin patlaması sonucu yaralandığı öne sürüldü. Konuyla ilgili inceleme başlatıldı.

Esenler Aksaray Caddesi üzerinde bir marketin önünde buldukları paketi 500 metre ilerideki evlerinin önüne götüren Süphan Kıyaç (18) ve arkadaşı İbrahim Göktan (17), paketi açmaya çalıştı. Bu sırada paket büyük bir gürültü ile patladı. Kıyaç ve Göktan çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralı gençler, çevredeki vatandaşlar ve yakınları tarafından Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kıyaç'ın kolundan yaralandığı, genel anlamda her iki gencin de sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

Olay yerine gelen polis ekipleri, bölgede inceleme yaptı. Görgü tanıkları büyük bir patlama olduğunu ve iki gencin patlamada yaralandığını belirtti. Bir başka görgü tanığı da, paketi evlerinin önüne götüren gençlerin evden bir cisim getirip paketi açmaya çalıştıklarını ve patlamanın bu esnada meydana geldiğini belirtti.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, patlamanın nedeninin belirlenmesi için uzman ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, 'Olay büyütülecek bir konu değil, küçük bir patlama, çalışmalarımız sürüyor' dedi.

Esenler Fatih Mahallesi Aksaray Caddesi'nde sabah meydana gelen patlamada Süfhan Kıyanç (20) ile Yusuf Oktar (9) yaralanmıştı.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006