KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 09.10.10, 16:46
ViCToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haber Müdürü
 
Kaydolma: 24.01.10
Erkek
Mesajlar: 1.712
Teşekkürler: 83
Üyeye 493 kez teşekkür edildi
Ünlem Arap Birliği'nden ABD'ye uyarı

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

Arap Birliği, ABD'yi birçok konuda uyardı. İşte o maddeler.

AA

Arap Birliği, ABD'ye, Ortadoğu'da barış sürecini rayına oturtmak için, başta yerleşim birimi inşaatının durdurulması olmak üzere gereken koşulları oluşturma çağrısında bulundu.
Arap Birliği'nin Libya'nın Sirte kentinde dün yapılan toplantısında ayrıca, İsrail ile Filistin arasındaki müzakerelerin başarısız olması durumunda Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın önerileri doğrultusunda bir ay sonra yeniden toplanıp alternatifleri inceleme kararı alındığını belirtildi.

DOĞRUDAN GÖRÜŞME OLMAZ

Abbas ve Arap Birliği'nin İsrail-Filistin müzakerelerini izleme komitesini oluşturan 13 ülkenin dışişleri bakanlarıyla yaptığı görüşme sonrasındaki açıklamada, yerleşim birimi inşaatlarının durmaması halinde İsrail ile doğrudan görüşme olmayacağı ifade edildi.
Toplantıya katılan ancak adının açıklanmasını istemeyen bir kaynak, müzakerelerin başarısız olması durumunda Abbas'ın önerdiği alternatifleri, Amerikan yönetiminden 1967 sınırlarında bir Filistin devletini tanımasını istemek, bu amaçla BM Güvenlik Konseyine başvurmak ya da BM Genel Kurulundan işgal altındaki toprakların uluslararası himayeye girmesini talep etmek olarak sıraladı.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006