KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 05.10.10, 15:13
ViCToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haber Müdürü
 
Kaydolma: 24.01.10
Erkek
Mesajlar: 1.712
Teşekkürler: 83
Üyeye 493 kez teşekkür edildi
Yeni Yeraltından büyük hazine çıktı

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

İzmir'de bir bahçede gizlenmiş büyük gömü ortaya çıktı.

İzmir'de polisin şüphesi üzerine yakalanınca ilginç bir özelliği ortaya çıkan A.T.K.'nın, çeşitli semtlerdeki evlerden çaldıktan sonra iki çukura gömerek sakladığı 5 kilogram ağırlığındaki altınların sahibi, aradan 5 ay geçmesine rağmen bulunamadı. İzmir ve Adana'dan altınların sahibi olarak başvuruda bulunan iki kişinin ise gerçeği söylemedikleri belirlendi.

BOŞ ARAZİLERE GÖMMÜŞ

Geçen mayıs ayında Mithatpaşa Caddesi üzerinde devriye gezen polis ekipleri, motosikletiyle giderken hareketlerinden şüphelendikleri bir kişiyi durdurdu. Polise verdiği kimliğin sahte olduğunun saptanmasıyla birlikte gözaltına alınan kişinin, 40 yaşındaki A.T.K. olduğu belirlendi. Üzerinden de çalıntı olduğu belirlenen altınlar çıkan A.T.K., hırsızlık yaptığını, çaldığı altınları da İzmir'in Urla İlçesi'nde boş araziye gömdüğünü anlattı.

5 KİLO ALTIN BULUNDU

Bunun üzerine A.T.K.'nın gösterdiği yerde yapılan aramada altın takı setleri bulundu. Aynı arazi üzerinde metal dedektörlerle araştırmalarını genişleten polis ekipleri, ikinci bir yer daha saptandı. Polisin aramalarının ardından aralarında külçe altın, cumhuriyet altını ve bileziklerin de olduğu yaklaşık 5 kilo altın ele geçirildi. İşlemlerin ardından asker kaçağı olduğu için askeri yetkililere teslim edilen A.T.K., çürük raporu alınca cezadan kurtularak serbest bırakıldı. Ancak hakkında polisin sürdürdüğü soruşturmada, daha önce hırsızlık yaptığı 9 evdeki eşyalar üzerinde parmak izi bulunan A.T.K., geçen temmuz ayında tekrar yakalandı, bu kez tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ALTINLARIN GERÇEK SAHİBİ ORTAYA ÇIKMADI

Hırsızlık soruşturmasının tamamlanmasının ardından ele geçirilen 5 kilo altın ise, sahibi bulunana kadar Urla Adliyesi'ndeki emanete teslim edildi. Altınların adliyeye tesliminin ardından İzmir ve Adana'dan iki kişinin, altınların sahibi olduklarını söyleyerek başvuruda bulundukları öğrenildi. Milliyet'in haberine göre ancak yapılan araştırmada, altınların sahiplerinin bu kişiler olmadığı belirlendi.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006