KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 25.09.10, 16:56
ViCToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haber Müdürü
 
Kaydolma: 24.01.10
Erkek
Mesajlar: 1.712
Teşekkürler: 83
Üyeye 493 kez teşekkür edildi
Ünlem Fatmagül’ün Suçu Ne deyip taciz ettiler

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

Isparta’da ilköğretim okulunda öğrenciye taciz
Isparta'da, ilköğretim öğrencisi bir erkek çocuğunu kıza benziyor diyerek sıkıştırdılar

Isparta'da bir ilköğretim okulunda "Fatmagül'ün suçu ne" adlı diziden etkilenen 3 öğrencinin, 'kıza benziyor' diye dalga geçtikleri ve tuvalette kollarından tuttukları bir erkek öğrenciyi "Z.'in suçu ne" diyerek taciz ettikleri ileri sürüldü. Taciz edilen öğrencinin babası H.G., oğlunun psikolojik sorun yaşadığını ve okula gitmek istemediğini belirterek şikayetçi olacağını söyledi. Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz, olayın cinsel taciz şeklinde değil, öğrenciler arasında bir şakalaşma şeklinde olduğu bilgisini aldıklarını söyledi.

TOPLUM ÇIKMAZA SÜRÜKLENİYOR
Öğretmen olan H.G.,"14 yaşındaki oğlum Z.G., sınıf arkadaşları U.Ç., M.A. ve M.A. tarafından taciz edilmiş. Olayı, okula çocuğumu almaya gidince öğrendim. İdarecilerle görüştüm ama bu olayı dikkate almadılar. Oğlumuzu beyefendi gibi yetiştirmeye özen gösteriyoruz, ona zararlı olacak dizileri izlettirmiyoruz, oyunları oynatmıyoruz. Ancak toplum ciddi bir çıkmaza sürükleniyor. Ben de bir öğretmenim ve çocukların bu tür dizilerden uzak tutulması gerektiğini düşünüyorum" dedi.

H.G., psikolojik sıkıntı yaşayan oğlunu önce Isparta Devlet Hastanesi'ne götürdüğünü, oradan da Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı'na sevk edildiğini kaydetti. Oğluna yapılan davranışlar karşısında seyirci kalamayacağını ve bu tür olayların bir daha yaşanmaması gerektiğini ifade eden H.G., "SDÜ Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı Başkanlığı'ndan rapor aldıktan sonra savcılığa suç duyurusunda bulunacağım" diye konuştu.

İNCELEME BAŞLATILDI
Isparta Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz, iddianın kendilerine bugün iletildiğini ve olayla ilgili inceleme başlattıklarını söyledi. Öğretmen ve okul idarecilerinin, olayın cinsel taciz şeklinde değil, öğrenciler arasında bir şakalaşma şeklinde olduğunu söylediklerini açıklayan Yılmaz, "Konuyu her açıdan araştırıyoruz. Okullarda öğretmen odalarının kapanması için talimat verdim. Öğretmenler teneffüslerde çocukların aralarında, koridorlarda duracak. Çocukların olumsuz dizilerden etkilenebildiklerini de biliyoruz. Ailelerimiz, çocuklara zararlı yayınlar izlettirmemelidir" dedi.(Habertürk)
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 25.09.10, 18:02
HarektOrdusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Profesör Baykuş
 
Kaydolma: 14.11.09
Erkek - 14
Mesajlar: 2.127
Teşekkürler: 376
Üyeye 306 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Fatmagül’ün Suçu Ne deyip taciz ettiler

Her insan 9 ay 10 günde yaratılıyor, her insanın 1 günü 24 saat peki neden bazıları gerçekten insanken, bunlar insan hayvan arası organizma sıfatında takılıp kalıyorlar anlaması zor, gerçekten..
Alıntı ile Cevapla
  #3 (permalink)  
Alt 25.09.10, 18:06
Qarizma_miraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Efendi Baykuş
 
Kaydolma: 17.07.10
Erkek
Mesajlar: 1.282
Teşekkürler: 17
Üyeye 49 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Fatmagül’ün Suçu Ne deyip taciz ettiler

bu tür diziler gençlerimizi ne hale sokuyor. sırf para için.. yazık
hala kanal d izlicekmisiniz ne kadar ahlaksız bi kanal
Alıntı ile Cevapla
  #4 (permalink)  
Alt 25.09.10, 18:22
HarektOrdusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Profesör Baykuş
 
Kaydolma: 14.11.09
Erkek - 14
Mesajlar: 2.127
Teşekkürler: 376
Üyeye 306 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Fatmagül’ün Suçu Ne deyip taciz ettiler

Kanalından bişeyinden değil bu, kaybolan toplum ahlakıyla ilgili, ben bu tür dizileri izlemeyi bıraktım. En son izlediğim Türk dizisi En son babalar duyar'dı sanırım. Eğer bizim toplumda bastırılmış cinsellik duygusu bu derece yüksek olmasaydı, insanlar bu denli, aşkı memnu ya fatmagüle vs akın etmez di, herşey bizim toplumumuzda biter aslında..
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Konuya Ait Popüler Kelimeler
fatmagülle ilgili komik sözler fatmagülün suçu ne espirileri fatmagül ile ilgili komik sözler fatmagülün suçu ne ile ilgili espriler fatmagül ile ilgili espriler fatmagül espirileri fatmagülle ilgili espriler fatmagülün suçu ne komik mesaj fatmagülün suçu ne komik sözler fatmagül esprileri fatmagülün suçu ne komik mesajlar fatmagülün suçu ne esprileri fatmagülle ilgili komik videolar fatmagülün suçu ne espiriler fatmagülle ilgili komik mesajlar





© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006