KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 25.09.10, 16:44
ViCToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haber Müdürü
 
Kaydolma: 24.01.10
Erkek
Mesajlar: 1.712
Teşekkürler: 83
Üyeye 493 kez teşekkür edildi
Yeni Üfleyin yerine tükürün diyecekler

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

Hollanda genelinde 2012 yılından itibaren bu uygulama başlayacak.

CİHAN

Hollanda genelinde sürücülerin uyuşturucu kullanıp kullanmadıklarının belirlenebilmesi için geliştirilen tükürük testinin, 2012 yılından itibaren uygulanmaya başlanması planlanıyor. Hollanda Adalet Bakanı Ernst Hirsch Ballin ile Ulaştırma Bakanı Camiel Eurlings tarafından hazırlanan yasa tasarısına göre, tükürük testiyle uyuşturucu kullandığı belirlenmesi halinde oranın belirlenmesi için sürücüye kan tahlili de yapılacak.

HOŞGÖRÜ SİYASETİ

Hollanda'da 'hafif uyuşturucu' olarak belirlenen maddelerin kontrollü olarak tüketilmesi önünde yasal engel bulunmuyor. Hollanda, bazı uyuşturucu maddelerin 'ağır uyuşturucu' olarak belirlenen alkolden daha zararlı olamayacağından hareketle, bu tip maddelere karşı 'hoşgörü siyaseti' izliyor.

EN İYİ ÜLKE

Avrupa ülkeleri genelinde yapılan bir araştırmaya göre Hollanda, trafik güvenliği en iyi ülkeler arasında yer alıyor. Avrupa Ulaştırma Konseyi araştırmasına göre trafik kazalarında ölenlerin sayısının Hollanda'da 1 milyonda 45. Bu oran AB ortalamasında 79 kişi olarak belirlendi.

CEZALARDA ARTIŞ VAR

Öte yandan Hollanda'da hız cezaları gelirinin bu yıl sonunda 15 milyon Euro'ya ulaşması bekleniliyor. Ülke genelinde 4 ila 10 km arasındaki hız sınırı ihlallerine ilişkin cezalarda, bir yıl öncesine göre 850 binin üzerinde bir artış olduğunu belirten yetkililer, yılın ilk 6 ayına ait verilen ceza gelirlerinin yüzde 65,5'inin bu tür hafif ihlallerden oluşacağını gösterdiğini açıkladı.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006