KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 17.09.10, 23:37
ViCToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haber Müdürü
 
Kaydolma: 24.01.10
Erkek
Mesajlar: 1.712
Teşekkürler: 83
Üyeye 493 kez teşekkür edildi
Alarm! Yüksekova'da patlama! Çok sayıda yaralı var!

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

Hakkari Yüksekova'da Cengiz Topel Caddesi üzerinde saat 14.30'da patlama meydana geldi.

AA

Hakkari’deki patlamada yaşamını yitiren 2 kişinin cenazesinin toprağa verildiği Yüksekova ilçesinde, polisin, izinsiz gösteri yapan gruba müdahalesi sırasında meydana gelen patlamada, ilk belirlemelere göre 6’sı polis 10 kişi yaralandı.

Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’nde bir taksi durağına ait kulübede patlama meydana geldi. Patlamada 7’si polis 10 kişi yaralandı. yaralıları taşıyan ambulansın kaza yapması nedeniyle de 1 kişi daha yaralandı.

Hakkari’de dün 9 kişinin yaşamını yitirdiği mayınlı saldırıda ölenlerler arasında bulunan Cane Dayan ile Semiha Dayan, ilçe merkezine 3 kilometre mesafedeki Akalın Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazeye katılanların ilçe merkezine dönüşü sırasında Yüksekova’nın en önemli caddesi Cengiz Topel üzerinde bulunan bir taksi durağına ait kulübede saat saat 14.30'da patlama meydana geldi. Henüz nedeni belirlenemeyen patlamada taksi durağı yakınında bulunan 7 polis memuru ile 3 vatandaş olmak üzere toplam 10 kişi yaralandı. Patlamada çevrede bulunan binaların camları kırıldı.

AMBULANS KAZA YAPTI

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Devlet Hastanesi’ne götürülmek üzere yola çıkarıldı. 2 yaralı polisi taşıyan ambulans hızla seyir halindeyken, ara sokaktan çıkan bir otomobille çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle ambulans yoldan çıkıp savuruldu. Ambulansta bulunan yaralı polis memurları da kapının açılmasıyla araçtan dışarıya fırlayıp kaldırıma düştü.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006