KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 26.08.10, 23:28
ViCToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haber Müdürü
 
Kaydolma: 24.01.10
Erkek
Mesajlar: 1.712
Teşekkürler: 83
Üyeye 493 kez teşekkür edildi
Ünlem 5N1K ekibine bıçaklı saldırı!

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

Cüneyt Özdemir 'Ekibimizden biri, bir manyak tarafından bıçaklandı'.

Saldırgan Arcan, poise teslim olurken, 5N1K’nın yapımcısı Cüneyt Özdemir twitter’da “Ekibimizden biri, bir manyak tarafından bıçaklandı. Durumu iyi, facianın ucundan döndük” yazarak tepkisini dile getirdi.

Cihangir’de Semanur Müge Arcan adlı 34 yaşındaki kadın, CNN Türk’te yayımlanan 5N1K programının muhasebecisi Aslı Göknar’ı bir kuaförden çıkarken ekmek bıçağıyla yaraladı. Olaydan sonra polise teslim olan Arcan’ın, Göknar’ı hasmı Mine Ayman zannedip bıçakladığını söylediği öğrenildi. Olay dün Cihangir Sıraselviler Caddesi üzerinde meydana geldi. 5N1K programının muhasebecisi olan Aslı Göknar, kuaförden çıkarken Müge Arcan’ın saldırısına uğradı. Arcan, Göknar’a ekmek bıçağıyla saldırdı ve genç kadını sırtından ve karnından bıçakladı. Çevredeki vatandaşlar, Göknar’ı Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

“Canım istedi bıçakladım”

Olay yerini terk etmeyen saldırgan Arcan, polisin gelmesini bodrum katta saklanarak bekledi. Polise teslim olan Arcan, “Neden bıçakladınız?” sorusuna “Canım istedi” diye cevap verdi. Arcan, hedefinin Mine Ayman olduğunu, Göknar’ı hasmı olan bu kadın zannedip bıçakladığını söyledi. Best Fm’de çalışan radyo programcısı Mine Ayman ise Arcan’ı tanımadığını söyleyerek, “Bu kişi 4 yıldır radyo çalışanlarımızı rahatsız ediyordu. Sanırım akli dengesi yerinde değil. Kendisini hiçbir şekilde tanımıyorum. Radyomuz hukuki süreci başlatacak” dedi. Vatanın haberine göre, Arcan’ın şizofreni hastası olduğu ve önceki yıllarda da benzer olaylara karıştığı ortaya çıktı.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006