KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 25.08.10, 17:18
ViCToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haber Müdürü
 
Kaydolma: 24.01.10
Erkek
Mesajlar: 1.712
Teşekkürler: 83
Üyeye 493 kez teşekkür edildi
Ünlem 'AİDS'li pompalar' ülkeyi karıştırdı

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

Ontario eyaletinde polis, halkı AİDS’li kan bulaştırılmış iğneye karşı uyardı.

Ontario Eyalet Polisi OPP tarafından, sendikalara, kilise, cami ve diğer ibadet ve toplum merkezlerine, okul, hastane ve derneklere gönderilen mektup ve elektronik postalarda halk, son zamanlarda benzin istasyonlarında ortaya çıkan olaya karşı ikaz edildi.

OPP Hamilton Bölge Başkomiseri Abraham Sands, bölgedeki irili ufaklı bazı şehirlerde son zamanlarda bazı kişi ya da kişilerin, benzinliklerdeki benzin pompalarına AİDS’li kan bulaştırılmış iğne bıraktıklarını açıkladı. Başkomiser Abraham Sands, “HIV pozitif kan bulaştırılmış şırınga iğneleri, basit bir yapıştırıcı ile benzin pompalarının ilk bakışta görülmeyecek olan alt kısımlarına yapıştırılıyor. Sadece self-servis benzinliklerde rastladığımız bu olaydan, 20 bin nüfuslu Simcoe’da 17 kişiye AİDS bulaştı. 12 başka şehirde daha bu olayın meydana geldiğini biliyoruz. Halktan, benzinlerini kendileri alacakları zaman pompalara dokunmadan dikkatle kontrol etmelerini, eğer bir şey görürlerse de derhal polise haber vermelerini istiyoruz” dedi.

Bu olayı yapanlardan şu ana kadar kimseyi yakalayamadıklarını kaydeden Abraham Sands, halktan kendilerine yardımcı olmalarını istedi. Kanada’da benzin istasyonlarının bazılarında müşteriler benzinlerini kendileri alırken, fiyatı biraz fazla olan full-servis istasyonlarda benzinlik çalışanları hizmet veriyor.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006