KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 25.08.10, 01:21
ViCToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haber Müdürü
 
Kaydolma: 24.01.10
Erkek
Mesajlar: 1.712
Teşekkürler: 83
Üyeye 493 kez teşekkür edildi
Ünlem İdrarını karnından yapıyor

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

İdrarını doğduğu günden beri karnından açılan delikle yapıyor...

Tıp dilinde "mesane ekstrofisi" diye adlandırılan doğumsal bir anomali nedeniyle testisleri tenine yapışık olan ve idrar deliği bulunmadığı için idrarını doğduğu günden beri karnından açılan delikle yapan 9 yaşındaki Y.Ç, ameliyat olup sağlığına kavuşmak istiyor.

Hatay’ın Kırıkhan ilçesine bağlı Barbaros Mahallesinde yaşayan ilköğretim okulu 2’nci sınıf öğrencisi Y.Ç’nin babası M.Ç, günübirlik işlerde yevmiye ile çalışarak 5 çocuklu ailesini geçindirmeye çalıştığını ancak oğlunun yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle zor günler geçirdiklerini söyledi.

Oğlu Y.Ç’nin doğumsal bir anomali nedeniyle cinsel organı gelişmemiş olarak dünyaya geldiğini anlatan M.Ç, "Allah’tan hep bir erkek evlat dilemiştim. Hayalim, sırt sırta verip çalışarak ailemizi geçindirmekti. Ancak, 4 kızımdan sonra dünyaya gelen tek erkek evladım doğduğu günden beri hastalıkla mücadele ediyor" dedi.
Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Devletin verdiği yeşilkart sayesinde doktor ve ilaç masraflarını karşılayabildiklerini ancak gittikleri doktorların oğlunun hastalığına çare bulamadığını anlatan M.Ç, şunları kaydetti.

"Oğlumu bir günlük bebekken götürdüğüm Çukurova Üniversitesi (Ç.Ü) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’nin Çocuk Cerrahisi kliniğinde, idrar deliği bulunmadığı için karnından delik açıldı. İdrarını buradan yaptığı için karnına sürekli çocuk bezi bağlamak zorunda kalıyoruz. Bu hastalığın da çaresinin olmadığını söylediler".

Anne E.Ç ise oğlu büyüdükçe hastalığından daha fazla utandığını belirterek, "Arkadaşları sünnet olurken o hep ağlıyor. ’Anne ben neden böyleyim’ diye soruyor. Ana yüreği dayanmıyor, kahroluyorum" diye konuştu.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 25.08.10, 02:04
Orangepuff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
V.I.P.
 
Kaydolma: 05.12.09
Kadın - 28
Mesajlar: 15.128
Teşekkürler: 432
Üyeye 1.349 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: İdrarını karnından yapıyor

ne kötü şey yaa
Alıntı ile Cevapla
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006