KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 23.08.10, 02:12
ViCToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haber Müdürü
 
Kaydolma: 24.01.10
Erkek
Mesajlar: 1.712
Teşekkürler: 83
Üyeye 493 kez teşekkür edildi
Yeni Başbakan’ın çelengi yırtıldı

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

Emrah Yalım’ın cenaze töreninde bir kişi Başbakan’ın gönderdiği çelengi yırttı.

AA

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan jandarma uzman onbaşı Emrah Yalım için Adana'da tören düzenlendi.

Adana Sabancı Merkez Camisi'ndeki törene şehit Emrah Yalım'ın annesi Gülten, babası Mehmet Yalım ile diğer yakınlarının yanı sıra Adana Vali Yardımcısı Fikret Deniz, AK Parti Adana milletvekilleri Vahit Kirişçi, Ali Küçükaydın ve Necdet Ünüvar, MHP Adana Milletvekili Yılmaz Tankut, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ali Lapanta, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve vatandaşlar katıldı.

Şehidin cenazesi, kortej eşliğinde törenin yapılacağı alana getirildi. Öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı ve dua edildi.

Törende güçlükle ayakta duran Gülten ve Mehmet Yalım'ı yakınları teskin etmeye çalıştı. Vatandaşlar 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez', 'Askere uzanan eller kırılsın', 'Kahrolsun PKK' ve 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' diye slogan attı.

Hükümet aleyhine slogan atan vatandaşlarla polis arasında tartışma yaşandı. Bir kişi, bir çelenkte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın isminin yazılı olduğu kağıdı söktü. Bu kişi polis tarafından uzaklaştırıldı.

Törenin bitiminde cenaze kortej eşliğinde top arabasına konuldu. Bir süre top arabasıyla taşınan cenaze, daha sonra Kozan ilçesine gönderildi.

Törenin ardından, MHP gençlik kollarından olduğu belirtilen bazı kişiler, törene katılan AK Parti milletvekillerini protesto etti. Bu kişilerle polis arasında kısa süre gerginlik yaşandı.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006