KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 21.08.10, 19:13
ViCToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haber Müdürü
 
Kaydolma: 24.01.10
Erkek
Mesajlar: 1.712
Teşekkürler: 83
Üyeye 493 kez teşekkür edildi
Alarm! Hakkari'de çatışma! Şehit var

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

Şemdinli'de çıkan çatışmada 1 askerin şehit olduğu bildirildi.

AA

Hakkari'nin Şemdinli İlçesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, Jandarma Uzman Onbaşı Emrah Yalım'ın (26) şehit olduğu bildirildi.
Çatışmada, 2'si kadın 4 terörist etkisiz hale getirildi.

Hakkari Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, sabah saatlerinde Şemdinli-Aktütün kara yolu, Aktütün köyü yakınlarında eylem hazırlığında olan terör örgütü PKK üyeleri ile temas sağlandığı belirtildi.
Teröristlerin, açtığı ilk ateşte bir uzman onbaşının şehit olduğu bildirilen açıklamada, 'Müteakiben yapılan operasyonda 2'si kadın 4 terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirilmiştir. Operasyonlara devam edilmektedir' denildi.

Çatışmada şehit olan Adana'nın Kozan ilçesi nüfusuna kayıtlı Jandarma Uzman Onbaşı Emrah Yalım'ın (26) cenazesinin, Hakkari'de düzenlenecek törenin ardından memleketine gönderileceği öğrenildi

Şehidin Adana'nın Kozan ilçesindeki ailesine acı haberi, sağlık görevlilerinin gözetiminde İlçe Garnizon Komutanı Personel Kıdemli Binbaşı Bülent Siper verdi. Çocuklarının şehit olduğu haberi ile fenalık geçiren anne Gülten ve baba Mehmet Yalım Kozan Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Çobanpınarı Köyü nüfusuna kayıtlı, 4'ü erkek, 3'ü kız 7 kardeşten biri olan ve geçen yıl göreve başladığı belirtilen Emrah Yalım'ın cenazesinin yarın memleketine getirileceği ve Adana'da düzenlenecek törenin ardından köyünde toprağa verileceği bildirildi.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006