KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 21.08.10, 19:04
ViCToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haber Müdürü
 
Kaydolma: 24.01.10
Erkek
Mesajlar: 1.712
Teşekkürler: 83
Üyeye 493 kez teşekkür edildi
Ünlem 'Hız Tuzağı' filmi gerçek oldu

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

Halk otobüsü şoförü direksiyonda kalp krizi geçirince...

A.A

Ankara’nın Çubuk ilçesinde, sürücüsü direksiyon başında kalp krizi geçiren halk otobüsü çevredeki araçlara çarptı. Hareket halindeki otobüse atlayan bir taksi şoförünün durdurduğu aracın sürücüsü hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, Çubuk-Ankara arasında çalışan 06 CFA 20 plakalı halk otobüsünü kullanan Kazım Kural (59) Barbaros Mahallesi Karagöl Caddesi’nde seyir halindeyken fenalaştı. Sürücünün kontrolünü kaybettiği otobüs, yolda park halindeki 5 araca çarptı. Karagöl Kavşağına gelen ve kapıları açılan otobüse atlamayı başaran ticari taksi şoförü Satılmış Kuvvet otobüsü durdurmayı başardı.

Kalp krizi geçirmekte olduğu belirtilen sürücü Kazım Kural, Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kural, ilk müdahalenin ardından Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

HIZ TUZAĞI FİLMİNİN KONUSU

Howard fidye istemek için bombalı saldırılar düzenleyen polis tarafından aranılan bir suçludur. Bir otobüse yerleştirdiği özel bombayla yine fidye istemektedir. Genç bir polis memuru olan Jack hızı 80 km altına düşerse içinde bomba patlayacak olan otobüsün içindekileri kurtarmakla görevlendirilmiştir. Ona yardım edecek olan kişiyse otobüs şöförünün yerine geçmek zorunda kalan ve ehliyeti aşırı hız nedeniyle alınmış olan Annie'dir.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006