KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 08.08.10, 01:55
ViCToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haber Müdürü
 
Kaydolma: 24.01.10
Erkek
Mesajlar: 1.712
Teşekkürler: 83
Üyeye 493 kez teşekkür edildi
Yeni Başbakan'dan zor soru

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

Başbakan, Kemal Kılıçdaroğlu’nu ağır sözlerle eleştirdi ve şu zor soruyu sordu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün referandum mitingi için Isparta’ya geldi. Vatandaşlara seslenen Başbakan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ağır sözlerle eleştirdi ve şu zor soruyu sordu: Kim kiminle işbirliği yaptı da kaset skandalı ortaya çıktı. Skandaldan sonra kim genel başkan oldu.

Başabakan Erdoğan: Ben de CHP'deki kaset sıkandalını sorgularım, kaset skandalının mimarı kim?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Erdoğan, "27 Nisan bildirisinden sonra oyları arttı' diye bizi suçluyor. Bizi işbirlikçi gösteriyor. Ben de o zaman CHP'deki kirli senaryo olayını kaset skandalını sorgularım." dedi.
Erdoğan, referandum mitinglerinin Isparta ayağıında muhalefete yüklendi. Kılıçdaroğlu'nun Anayasa neden hala 'hayır' dediğini açıklayamadığını ifade eden Erdoğan, "CHP lideri sürekli konuşuyor. Anayasa değişikliğine neden 'hayır' dediğini açıklayabilmiş değiller. 'Hayır' demeyi önceki yönetimden miras aldılar. '27 Nisan bildirisinden sonra oyları arttı' diye bizi suçluyor. Bizi işbirlikçi gösteriyor. Ben de o zaman CHP'deki kirli senaryo olayını kaset sıkandalını sorgularım." dedi. Kılıçdaroğlu'nun, kaset olayı sonrasında CHP genel başkanlığına "Ben aday olmayacağım" dediğini hatırlatan Erdoğan, daha sonra aday olmasını izah etmesi gerektiğini belirtti. Erdoğan, " Kılıçdaroğlu, eski genel başkanı evinde ziyaret etti. Nasıl bir dürüstlük bu ardından kurultaya gidildi. Kaset olayından kim rant sağladı. Bunun mimarı kim? Ne tür fırıldaklar dönüyor? Kim genel başkan oldu? Kim kimerle işbirliği yaptı? Kılıçdaroğlu açıklasın bunun cevabını versin." dedi.

"GENELKURMAY BAŞKANIYLA GÖRÜŞMEMİ AÇIKLAMAM BU DEVLET TERBİYESİNE SIĞMAZ"

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun kendisini 27 Nisan bildirisi ile vurmaya çalıştığını belirten Erdoğan, "Genelkurmay başkanları baş başa görüştüm. Bunun hesabını kimseye vermem. Yaptığım görüşmelerin ayrıntısı da benimle mezara gidecek. Biz kamera şakalarına alışkın değiliz. Gizli oda, gizlik kamera şakalarına alışkın değiliz. Ben kimseye açıklamak zorunda değilim. Bu devlet terbiyesine sığmaz. Açıklanması gerekenlere açıklıyoruz." diye konuştu.

SSK'YA ZARAR ETTİRDİ

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun 27 Nisan bildirisinin "Her satırına imzamı atarım." diyen CHP eski yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulunup bulunmayacağını merak ettiğini ifade ederek, "Bir zamanlar müdürlük görevi verdiler Kemal efendi SSK'yı sürekli zarar ettirdi batırdı. Şimdi diyor biz iktidara gelince her şeyi düzelteceğiz.İktidara gelemeyeceksin. Bu millet CHP zihniyetinden çok çekti. İktidara gelemeyeceksin zaten." şeklinde konuştu.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006