KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 05.07.10, 01:12
ViCToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haber Müdürü
 
Kaydolma: 24.01.10
Erkek
Mesajlar: 1.712
Teşekkürler: 83
Üyeye 493 kez teşekkür edildi
Yeni Bahçeli, AKP'ye görevlerini hatırlattı

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Son yıllarda AKP iktidarının hiçbir siyasi partiye nasip olmayan bir çoğunlukla ülke yönetiminde söz sahibi olmasına rağmen, en fazla kullanılan kelime, bölünmeye ilişkin olmuştur'' dedi.
Bahçeli, partisince Malatya'da düzenlenen toplantıya katıldıktan sonra geldiği Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde belediyeyi ziyaretinde vatandaşlara hitap etti.

Devletin imkanlarının adilce paylaşılmadığını ve belediyelere kaynak aktarımında AK Partili olanlar ve olmayanlar olarak ayrımcılık yapıldığını ileri süren Bahçeli, ''8 yılını tamamlayan ve tek başına iktidar konumunda bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi, belediyelerde de, Türkiye'de olduğu gibi her zaman bölücülüğü öne çıkararak, bölünme havasıyla hareket ederek, nasıl ki etnik ve mezhep temelli bir bölünmeyi kışkırtıyorsa, nasıl ki Sivas ötesi-Sivas berisi diye coğrafyayı bölmeye çalışıyorsa, belediye hizmetlerinde de AKP belediyesi AKP belediyesi olmayanlar şeklinde bir ayrıma ülkeyi sürükleyerek kendi yandaşları olan belediyelere hizmet sunuyor, diğerlerini ise öksüz bırakmaya çalışıyor'' dedi.
Objektif bir gözle bakıldığında MHP'li belediyelerin hizmette birinci sırada geldiğinin görüleceğini iddia eden Bahçeli, şöyle devam etti:

''Türkiye'yi objektif bir gözle gezelim. Medya biraz da bu görevi yerine getirerek, hangi dönemden beri görevdeler, hangi partiden seçilmişler, hangi kaynaklar aktarılmış, ortaya ne hizmetler konmuş diye objektif bir değerlendirmeye yönelmiş olsa, inanın ki MHP'nin ülkücü kadroları birinci sırayı alır.

Son yıllarda AKP iktidarının hiçbir siyasi partiye nasip olmayan bir çoğunlukla ülke yönetiminde söz sahibi olmasına rağmen, en fazla kullanılan kelime bölünmeye ilişkin olmuştur. Sayın Başbakan, durduğu yerde kendisine sanki soru soran varmış gibi, Türkiye'yi 36 parçaya ayırıyor ve 36 etnik grup iddiasında bulunuyor. Bu seni niye ilgilendiriyor, sayın Başbakan? Türkiye'de kaç etnik grup olursa olsun, bugüne kadar kardeşçe yaşarken, kimse birbirine sen şusun, sen busun diye sormazken, sen niye soruyorsun?''

İktidarın, birinci görevinin ülkeyi bölmekmiş gibi hareket ettiğini ileri süren Bahçeli, ''Pınarbaşılılar olarak inadına diyeceksiniz ki, sayın Başbakan biz Pınarbaşı'da kardeşçe yaşıyoruz. Birimizin diğerinden farkı yoktur. Bölünmek, parçalanmak istemiyoruz'' diye konuştu.
Konuşmasının ardından belediyeyi ziyaret eden Bahçeli, daha sonra adının verildiği parkın açılışını yaptı ve ilçe girişindeki Türklük Anıtı'nda incelemelerde bulundu. Bahçeli burada vatandaşlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.
Bahçeli, daha sonra partisinin Kayseri İl Başkanlığına giderek, partililerle bir süre görüştü.
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler:
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006