KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 06.06.10, 02:11
ViCToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haber Müdürü
 
Kaydolma: 24.01.10
Erkek
Mesajlar: 1.712
Teşekkürler: 83
Üyeye 493 kez teşekkür edildi
Alarm! Gemide 2 İsrail askerini etkisiz hale getirip silahlarını aldı bu hale geldi...

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

İsrailli askerleri tarafından ele geçirilen Mavi Marmara gemisinde bulunan ve daha önce de Irak’ta canlı kalkan olarak yer alan Körfez Savaşı gazisi , Amerikan eski Deniz Piyadesi Kennetth O’Keefe yüzü kan içinde Tel-Aviv’den İstanbul’a geldi. Hürriyet'te yer alan habere göre, Mavi Marmara gemisi ve havalimanında yaşanılanları anlatan O’Keefe, “İsrailliler bize köpek gibi davrandılar“ dedi.
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

İSRAİLLİ ASKERLER YÜZÜNDEN BU HALDE GELDİ

Türk Hava Yolları’na ait bir uçakla 17.15 sıralarında İstanbul’a gelen O’keefe gazetecilerin sorularını yanıtladı. Mavi Marmara gemisinde yaşanılanları anlatan O’Keefe, ”Mavi Marmara gemisine yapılan saldırı ve cinayetleri gördüm. 5 cinayet gördüm. Bir gönüllüyü kafasından vurdular. Bir İsrailli komandonun silahını aldım. Mermileri boşattım. Silahı aldım başkasına verdim. 3 İsraili Komandoyu tamamen kontrol atına aldık. Esir aldığımız askerler bize baktılar aynı bizim onlara baktığımız gibi. Onların bize yaptıklarını biz de onlara yapacağız sandılar. Öleceklerini düşündüler. Ama biz onların gitmelerine izin verdik. Bizi tutukladılar bize köpek gibi davrandılar. Amerika, İsrail ve İngiltere bu dünya için en büyük tehlike. İsrail amerikanın da desteğini alıyor. Bu ülkeler insan haklarını ihlal ediyorlar” dedi.

BENİ ÖLDÜRECEKLER ZANNETTİM

İsrail havalimanı’nda İsrailler tarafından öldüresiye dövüldüğünü ifade eden Kennetth O’keefe, ”İsrailliler bana havalimanında saldırdılar.Bu kanlı elbiselerim. 2008’de Özgür Gazze Hareketi ile gittiğmde aldığım Filistin pasaportumu aldılar. Bütün kanıtları yok ediyorlar o yüzden yüzümü temizlemedim. Havalimanında bir insana kötü davranıyorlardı. Hepimiz ayağa kalktık ve bağırmaya başladık. Onlar da bize saldırdılar. Kafama vurdular. Yere yatırdılar. Beni öldüreceklerini düşündüm” diye konuştu. OKeefe tedavisinin yapılması için Bakırköy Devlet Hastanesine gönderildi.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 06.06.10, 13:38
Orangepuff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
V.I.P.
 
Kaydolma: 05.12.09
Kadın - 28
Mesajlar: 15.128
Teşekkürler: 432
Üyeye 1.349 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Gemide 2 İsrail askerini etkisiz hale getirip silahlarını aldı bu hale geldi...

şrefsiz herifler
Alıntı ile Cevapla
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006