KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 22.05.10, 00:13
ViCToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haber Müdürü
 
Kaydolma: 24.01.10
Erkek
Mesajlar: 1.712
Teşekkürler: 83
Üyeye 493 kez teşekkür edildi
Yeni Otobüs şoförü gözlerine inanamadı!

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

Otobüs şoförü Mike Hubbard bir gece normal rotasında ilerlerken aniden yolun ortasında bir şeyin kıpırdadığını gördü.

Frene bastı ve yolun ortasındaki şeye birkaç santimetre kala durmayı başardı. Bunun yolun ortasına yarı çıplak halde oturan bir bebek olduğunu görünce gözlerine inanamadı.

ABD'nin Teksas eyaletindeki San Antonio şehrinde meydana gelen olayda şoför yolun ortasında kıpırdayan şeyin önce bir köpek olabileceğini düşünmüştü. Ama o altı bezli bir bebekti!

Olayın ardından yerel televizyon kanalı WOAI-TV'ye konuk olan Hubbard, "Kesinlikle şoke olmuştum. Uzaktan onun ne olduğunu tam anlayamamıştım. Bir köpeğe benziyordu, hareket eden bir şeydi, tam olarak ne olduğunu anlayamadım. Durduğumda onun caddenin ortasında oturmuş bir bebek olduğunu farkettim ve şoke oldum" diye konuştu.

Hubbard bebeğin iyi olup olmadığını görmek için otobüsten indiğinde çocuğun babası ortaya çıkıp bebeği kaptığı gibi kaçmış. Ancak korkunç anlar otobüsün ön panelindeki kamera tarafından kaydedilmiş.

Olay geçen yıl mayısta gelmiş olmasına rağmen, görüntüler velayet davasında kullanılmak üzere yeni yayınlandı. İki yaşındaki bebek bir kızdı ve adı Destiny Flores'ti. Milliyet gazetesinin haberine göre; Otobüs şirketi VIA, çocuk koruma servisine olayı bildirdi. Destiny'nin 25 yaşındaki annesi Catherine Gonzalez ve eşi şimdi üç kızlarının velayetini ellerinde tutabilmek için mücadele ediyor.

Çift, oturma odasında oturdukları sırada otobüsün acı fren sesini ve kornasını duyduklarını anlatıyor. Anne, kızının evden çıkmayı bir şekilde başardığından haberinin olmadığında ısrar ediyor.

Anne Gonzalez, "Kapı açıktı, bir de üzerinde kilit olan ikinci kapı var, ama açık bırakmış olabilirim bilemiyorum. Oradan kaşla göz arasında dışarı çıkmış olması bilemiyorum. Nasıl olduğunu size anlatamam bile. Bu bir kazaydı, hepsi bu" diye konuştu.

Kahraman ilan edilen şoför Hubbard ise, sadece zamanında durabildiği için şanslı olduğunu söylüyor.

Teksas sosyal hizmetler yetkilileri, kızların velayetinin ailelerinde kalıp kalamayacağına birkaç hafta içinde karar verecek.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006