KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 28.03.10, 14:00
ViCToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haber Müdürü
 
Kaydolma: 24.01.10
Erkek
Mesajlar: 1.712
Teşekkürler: 83
Üyeye 493 kez teşekkür edildi
Yeni Bin Euro karşılığında kendinizi rehin verin...

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

Fransa’da Son Gerçek adlı şirket, ekstrem sporların kesmediği, heyecan arayan müşterilerine sıradışı bir hizmet veriyor. Şirket, bin Euro karşılığında müşterisini rehin alıyor, ellerini bağlıyor ve bir mahzene kapatıyor.

Besançon kentinde faaliyet gösteren Son Gerçek adlı şirket, sınırlarını zorlayan müşterisinin elini ağzını bağlayıp kaçırıyor, karanlık birmahzene saatlerce kapatıyor. Müşterinin kesinlikle tanımadığı kişilerce yapılan bu hizmetin karşılığında da şirket bin Euro ücret alıyor.

"PSİKOLOJİK ŞOK GARANTİLİ"

İsteğe göre, kaçırma olayına otomobil veya tekne takibi, helikopterle kaçış ve daha uzun süreli rehin alma senaryoları da ekleniyor. Tabii böylece ücret de katlanıyor. Müşteri, şirkete ne istediğini bildiriyor.

Ardından şirket de isteğe uygun bir senaryo hazırlıyor. Unutamayacağı psikolojik bir şok yaşatılacağı garantisi verilen müşteriyle, tüm sorumluluğun kendisine ait olduğu yolunda bir sözleşme imzalanıyor. Müşteri, olayın ne zaman başlayacağını asla bilmiyor. Şirket elemanları, birkaç gün süren takibin ardından, kaçırma eylemini gerçekleştiriyor.

DİRİ DİRİ GÖMÜLEN DE VAR

Kimi müşteriler, fobileriyle yüzleşmek amacıyla, diri diri gömülmek istiyor. Kaçırılmanın yanı sıra, bir firarinin yakalanması için insan avı, sürat teknesiyle uyuşturucu kaçakçılığı, morgda bir gece geçirmek veya kendi cenaze törenine katılmak için talepte bulunanlar da var.

OYUN’DAN İLHAM ALDI

Şirketin kurucusu Georges Cexus (28), bu iş için Michael Douglas’ın rol aldığı 1997’de yapımı “The Game” (Oyun) adlı filmden esinlendiğini gizlemiyor. Fransız yetkililer şirketin yasal olduğunu söylüyor.(Hürriyet)
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006