KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 25.03.10, 15:46
HalloweeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
₪Maledictory Mask₪
 
Kaydolma: 15.12.09
Kadın - 28
Mesajlar: 20.595
Teşekkürler: 1.302
Üyeye 994 kez teşekkür edildi
Yeni Emocu Cansel canına kıydı

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Tekirdağ’da, “Emo” akımına sempati duyduğu belirtilen ve sakinleştirici ilaç kullandığı iddia edilen ilköğretim 7. sınıf öğrencisi Cansel Eroğlu (15) evinde intihar etti.

Eşinden 14 yıl önce boşanan Aysel Eroğlu, 2 kızını maddi sıkıntılar nedeniyle 11 yıl önce yetiştirme yurduna verdi. Konfeksiyon atölyesinde çalışmaya başlayan Eroğlu, bir yıl önce bir apartmanın giriş katını kiraladı. Ardından da kızlarını yanına aldı. Eroğlu kira ödemekte güçlük çekince, borç alabilmek için İstanbul’daki kız kardeşinin yanına gitti. Uzun süre yurtta kaldığı için psikolojik sorunları olduğu belirtilen Cansel Eroğlu ise önceki akşam ablasına “Uyumaya gidiyorum” diyerek odasına geçti. Çarşafla kendisini kalorifer borusuna asan genç kızın cesedini ablası buldu. Aysel Eroğlu’na cep telefonundan ulaşan polis, “Kızınız küçük bir kaza geçirdi” dedi. Eve ulaşan Eroğlu acı haberi alınca sinir krizi geçirdi. facebook’taki sayfasında Emo’cu olduğunu yazan Cansel, arkadaşları arasında “asi biri” olarak tanınıyor. Cansel’in sürekli siyah giyinip, elektronik müzik dinlediği belirtiliyor.

DUYGUSAL AKIM EMO
“Emo” İngilizce’de “duygusal” anlamına gelen “emotional” kelimesinin kısaltması. Emo’cular olarak bilinen gençler, farklı giyimleri ve konuşmalarıyla dikkati çekiyor. Saçlarının ön kısmını tek gözlerini kapatacak kadar öne yatırmaları, üstünü ve arkalarını spreyle kabartmaları, yüzlerine abartılı piercingler takmaları, siyah ve bol kıyafetleri, dövmeleri ve Converse ayakkabıları Emo’cuların en belirgin görünüş özellikleri.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006