KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 24.03.10, 21:39
ViCToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haber Müdürü
 
Kaydolma: 24.01.10
Erkek
Mesajlar: 1.712
Teşekkürler: 83
Üyeye 493 kez teşekkür edildi
Yeni Cansel artık yok

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

Tekirdağ'da yaşayan 15 yaşındaki Cansel Eroğlu artık yok. Onun gündemi çok başkaydı. Tüm Türkiye hayat kavgası veya siyasetle meşgulken Cansel'in düşünceleri çok başka yerlerdeydi. Onun talihsizliği daha doğarken başladı. Parasızlıktan annesinin yetiştirme yurduna verdiği Cansel 1 yıl önce annesinin yanına geri döndü. Tedavi amaçlı sakinleştirici ilaç kullanan Cansel, dün akşam kardeşiyle sohbet edip odasına gitti. Daha sonra yanına giden kardeşi odanın kapısını açınca şoke oldu. Cansel hayatın bu ağır yüklerine daha fazla dayanamamıştı.

TEKİRDAĞ'da tedavi amaçlı sakinleştirici ilaç kullandığı öğrenilen 15 yaşındaki Cansel Eroğlu, anne ve ablası ile birlikte yaşadığı evde hayatına son verdi. Evin kirasını ödeyemediği için İstanbul'daki kız kardeşinden borç almaya giden anne Aysel Eroğlu ise eve geldiğinde kızının hayatını kaybettiğini öğrenince sinir krizleri geçirdi.

YETİŞTİRME YURDUNDA BÜYÜDÜLER

İki kızının babası ile 14 yıl önce boşanan anne Aysel Eroğlu, kızlarını maddi sıkıntılar nedeniyle 11 yıl önce yetiştirme yurduna verdi. Bir konfeksiyon atölyesinde işe başlayınca da 1 yıl önce 2 kızını da yurttan alarak bir apartmanın giriş katına taşındılar.

Asgari ücretle çalışan anne Aysel Eroğlu, parasızlık nedeniyle evinin kirasını da ödeyemeyince, İstanbul'daki kız kardeşinin yanına dün sabah saatlerinde borç almaya gitti. Ailenin yaşadığı maddi sıkıntılardan Cansel ve Nursel'in de aşırı derecede etkilendiği bildirildi.

7. sınıf öğrencisi Cansel Eroğlu, dün akşam saatlerinde oturma odasında lise 3. sınıf öğrencisi ablası 17 yaşındaki Nursel ve ablasının arkadaşı Nesli Yılmaz ile bir süre sohbet etti.

Anne ve babası ayrı yaşadığı ve uzun süre yurtta kaldığı için psikolojik sorunları olduğu belirtilen Cansel Eroğlu, ablasına "Ben ilacımı içtim. Uyumaya gidiyorum" dedi ve odasına gitti.

Burada Cansel Eroğlu, dolabındaki çarşafla hayatına son verdi. Bir süre sonra odaya gelen ve kardeşinin hayatını kaybettiğini gören abla Nursel Eroğlu çığlıklar attı ve hemen 112 Hızır Acil Servis ekiplerini aradı. Ancak gelen ekipler Cansel Eroğlu'nun öldüğünü belirledi.

Bunun üzerine gelen polis ekipleri, anne Eroğlu'nu cep telefonundan arayarak, "Kızınız küçük bir kaza geçirdi. Tekirdağ'a gelmeniz gerekiyor"dedi. Bu sırada zaten dönüş yolunda olan anne kısa süre sonra eve geldi ve acı haberi alınca yıkıldı ve gözyaşlarına boğuldu. Polis ve savcının yaptığı incelemenin ardından ceset otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurmu'na gönderildi.

Polis ekipleri Cansel'in cep telefonuna ve bilgisayarına yazışmaşmaları incelemek için el koydu. Soruşturma sürüyor.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006