KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 24.03.10, 21:08
Estergon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KeLBaYKuŞ
 
Kaydolma: 07.09.09
Erkek
Mesajlar: 8.586
Teşekkürler: 315
Üyeye 796 kez teşekkür edildi
Unhappy 25-31 Mart Muhsin Yazıcıoğlu'nu Anma Haftası

BBP, MUHSİN YAZICIOĞLU'NU ANMA HAFTASI İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLADI

BBP Ankara il teşkilatı Genel Başkan Yalçın Topçu'nun katılımıyla parti genel merkezinde Muhsin Yazıcıoğlu Haftası çalışmalarını değerlendirme toplantısı düzenledi.

Kurucularından olduğum BBP’sinin Ankara İl Teşkilatı; Genel Başkan Yalçın Topçu’nun katılımıyla parti genel merkezinde Muhsin Yazıcıoğlu Haftası çalışmalarını değerlendirme toplantısı düzenledi.

Türkiye’nin yetiştirdiği en mübarek siyasetçilerden biri olan merhum şehidimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nu anma toplantısı 25– 31 Mart tarihleri arasında yapılacak... Yapılacak haftaya hazırlık toplantısının açılış konuşmasını yapan BBP Ankara İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozok İl Teşkilatı olarak tüm ilçe teşkilatlarıyla birlikte özellikle 25 Mart’ta şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nu kabri başında anmak için yüksek bir katılım sağlayacaklarını ve diğer illerden gelecekleri misafir etmek için tüm hazırlıkların tamamlanacağını belirtti.

Ayrıca 26 Mart Cuma günü Ankara’nın tüm ilçelerinde mevlit okutacaklarını ve hatim dualarını yapacaklarını anlattı. Yine hafta münasebeti ile 24-25-26 Mart tarihlerinde Ankara Kızılay Metrosunda resim sergisi düzenleyeceklerini bildirdi.

BBP Genel Sekreteri Mustafa Destici ise yaptığı konuşmada, 25-31 Mart Muhsin Yazıcıoğlu Haftası ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Bu kapsamda 25 Mart’ta Şehit liderimizi kabri başında dualarla ve tekbirlerle anacaklarını 26 Mart’ta Türkiye’deki tüm İl ve İlçe teşkilatlarımızın Cuma günü Camilerde mevlit ve hatim duaları okutacaklarını 27 Mart’ta İstanbul’da Bağlarbaşı Kültür Merkezinde Uluslararası Muhsin Yazıcıoğlu Sempozyumunun gerçekleştireleceğini 28 Mart’ta şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte diğer şehitlerimiz Erhan Üstündağ, Yüksel Yancı, Murat Çetinkaya ve İsmail Güneş’i anacağımızı 29 Mart’ta Ankara’da Uluslararası MuhsinYazıcıoğlu Sempozyumunun ikincisinin yapılacağını 30 Mart’ta Alperen Ocaklarının bir anma gecesi düzenleyeceğini 31 Mart’ta Kabri başında Dualarla yinede liderimizi anacağımızı ilân ediyorum dedi.

Mustafa Destici Muhsin Yazıcıoğlu haftasının davet, bilboard, afiş, broşür ve basın toplantıları aracığıyla tüm Türkiye’ye duyurulacağını kaydetti.

Genel Başkan yardımcısı Hakkı Öznur’da yaptığı konuşmada bütün teşkilatlarımızın 25 Mart’ta lideri yalnız bırakmayarak mutlaka Ankara’ya geleceklerine olan inancının tam olduğunu söyleyerek birlik ve beraberlik içerisinde merhum liderin arzu ettiği şekilde Allah’ın izniyle onu rahmetle ve minnetle anacağız dedi.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006