KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 17.03.10, 17:01
ViCToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haber Müdürü
 
Kaydolma: 24.01.10
Erkek
Mesajlar: 1.712
Teşekkürler: 83
Üyeye 493 kez teşekkür edildi
Yeni PKK'lı hackerların şeytani planı!

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

PKK'lı hackerlar tam operasyon üzerindeyken kıskıvrak yakalandılar. Terörist hackerların şeytani amacı da ortaya çıktı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla PKK'lı hackerlara yönelik yapılan operasyonun ilginç detayları ortaya çıktı.

Hackerlar, terör örgütüne ağır darbe vuran insansız hava istihbarat uçakları Heronları düşürecek programı uygulamaya koyacakları sırada yakayı ele verdi.

Diyarbakır, İstanbul, Mersin, Adana, Ankara, Muğla, Şırnak ve İzmir'in de aralarında bulunduğu 13 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 23 şüpheliden 13 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Soruşturma sonucunda elde edilen bilgilere göre, KCK yapılanması çerçevesinde 2007 yılında, sanal saldırı gerçekleştirmek, PKK propagandası yapmak ve terör örgütüne eleman kazandırmak için 'CMG Team' (Sanal Gerilla) adlı grup kuruldu. CMG Team'in, aralarında geliştirdikleri özel bir programla eğitim gördükleri, talimat aldıkları ve yapılacak sanal saldırıları planladıkları belirlendi.

Yakalanan hackerlardan 'Milis'ler, istihbari bilgi topluyor. 'Fermandar' rütbesini alan kişi, yönetici konumuna yükseliyor ve Kandil'le sürekli bağlantı halinde oluyordu.

İLKOKUL'DA PKK PROPAGANDASI

Hacker'ların terör örgütüne eleman kazandırmak için özellikle ilköğretim okullarının web sitelerini çökertip, PKK propagandası yaptıkları öğrenildi. Elde ettikleri başarıya göre hacker'ların 'Milis', 'şervan', 'tekoşer' ve 'fermandar' rütbelerini aldıkları belirlendi.

HERONLARI DÜŞÜRECEKLERDİ

CMG Team, Diyarbakır polisi tarafından 6 ay boyunca teknik ve fizikî olarak takip edildi. Hacker'lardan bazılarının Avrupa ülkelerine gitmesi üzerine operasyon için yurtdışından dönmeleri beklendi.

Güvenlik güçleri, PKK'lı hacker'ların insansız hava istihbarat uçağı olan Heronları düşürecek programı uygulamaya koymak üzereyken operasyon düzenledi.

Bazı hacker'ların ifade sırasında çarpıcı bilgiler verdiği öğrenildi. 27 Kasım, 15 Ağustos, 15 Şubat ve 5 Nisan gibi PKK için özel günlerde kamu kurumlarının web sitelerine toplu saldırı gerçekleştirdiklerini itiraf eden PKK'lı hacker'ların, Heronları düşerecek bir program geliştirdiklerini ve uygulamaya koymaya çalıştıklarını da kabul etti.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006