KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 10.03.10, 23:35
-KaRaNT!Na- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
V.I.P.
 
Kaydolma: 28.01.10
Erkek
Mesajlar: 1.666
Teşekkürler: 69
Üyeye 493 kez teşekkür edildi
Yeni Silah yüklü kamyon TSK'nın çıktı

Akşam saatlerinde Ankara'da heyecanlı dakikalar yaşandı. İlk olarak, polisin Gölbaşı yakınlarında bir kamyonu durduğu, araçta çok sayıda silah ve patlayıcı madde bulunduğu haberi geldi. Kısa süre sonra da kamyonun Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait olduğu açıklandı.

Başkent Ankara'da, akşam saatlerinde Emniyet tarafından yapılan bir operasyon haberi hareketli saatler yaşanmasına neden oldu.

Alınan bilgiye göre 155 Polis İmdat Hattı'na gelen bir ihbar üzerine harekete geçen Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 06 BJ 9915 plakalı beyaz, üzeri mavi brandayla kaplı kamyonu durdurarak arama yapmak istedi.

Kamyonda bulunanların, yüklü bulunan silah ve mühimmatı askeri birliğe teslim edeceklerini belirterek, buna ilişkin belgeyi ibraz ettikleri belirtildi.

Bunun üzerine Terörle Mücadele ekipleri, olayı Cumhuriyet savcısına bildirdi.

TSK tararafından kiralandığı belirtilen araç, savcılık incelemesinin ardından yoğun güvenlik önlemleri arasında Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ne götürüldü.

Ankara Merkez Komutanlığı'ndan üst düzey askerler de olay yerine ve ardından Emniyet'e giderken, aracın görev ve sevk evrakları üzerinde inceleme-değerlendirme yapıldığı kaydedildi.

ANKARA'YA 12 KAMYONLA MÜHİMMAT SEVKİYATI
Askeri yetkililerden edinilen bilgiye göre, mühimmat yüklü kamyon başka bir ilden sabah saat 6 sıralarında yola çıkıp Polatlı-Etimesgut güzergahından Ankara'ya giriş yaptı.

Kamyonun içindeki silah ve mühimmatın Gölbaşı'ndaki bir askeri birliğe teslim edilmesinin planlandığı ve söz konusu sevkiyattan askeri yetkililerin haberdar olduğu kaydedildi.

Diğer yandan askeri yetkililer, silah ve mühimmat sevkiyatının kiralanan sivil plakalı araçlarca gerçekleştirildiğini belirterek, bugün Ankara'ya benzer şekilde 12 ayrı sivil plakalı kamyonla silah ve mühimmat sevkiyatının yapıldığını kaydetti.

Söz konusu uygulamanın rutin olduğunu belirten yetkililer, sivil plakalı kamyonların herhangi bir risk teşkil etmemesi için tercih edildiğini bildirdi.

MUĞLA İL JANDARMA KOMUTANI: 'MÜHİMMAT
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin'
Muğla İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Salih Karataş ise bir açıklama yaparak mühimmatın kendilerine ait olduğunu belirtti.

Karataş, "Mühimmatın tamamı Türk Silahlı Kuvvetlerine ait. Hepsinin sevk belgeleri var. Buradan rutin olarak gönderilen mühimmatlar ve üzerlerinde seri numaraları var. Mühimmatın tamamı kayıt altında. Burada kullanılan askeri malzemeler" dedi.



HEYYT MEMLEKET NEREYE GİDİYOR.. OLDU OLACAK YASA ÇIKARINDA ASKER SİLAH TAŞIMASIN...
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler:
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 11.03.10, 12:25
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Silah yüklü kamyon TSK'nın çıktı

Şaka gibi...
Alıntı ile Cevapla
  #3 (permalink)  
Alt 11.03.10, 12:56
-KaRaNT!Na- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
V.I.P.
 
Kaydolma: 28.01.10
Erkek
Mesajlar: 1.666
Teşekkürler: 69
Üyeye 493 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Silah yüklü kamyon TSK'nın çıktı

Benim tahminim kozmik odada yapılan inceleme sonucu yerleri deşifre edilen gizli silah depoları tahliye edilirken içteki köstebeğin ihbarı sorunu bu olay gerçekleşti.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006