KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 07.02.10, 13:16
ViCToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haber Müdürü
 
Kaydolma: 24.01.10
Erkek
Mesajlar: 1.712
Teşekkürler: 83
Üyeye 493 kez teşekkür edildi
Yeni Amerika bu kadını konuşuyor

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

Maddi krizdeki CBS kanalı 100 kişiyi işten atarken yılda 15 milyon dolar ödediği spiker hedef oldu.

Amerika günlerdir ülkenin en ünlü kadın spikeri Katie Couric’i konuşuyor. Haftada 300 bin dolar kazanan CBS kanalı sunucusu Katie Couric’in maaşı ülkenin tek gündemi oldu. Kanalın ekonomik sıkıntı nedeniyle 100 çalışanın işine son vermesine karşın 200 kişilik maaş alan ve yıllık 15 milyon dolardan indirim kabul etmeyen sunucu tepki çekti. Kovulanları umursamadan bir dergiye verdiği pozlar da olay yarattı. Vatan'ın haberine göre, ABD'nin önde gelen haber sitesi Drudgereport, ana haberleri tek başına sunan ilk kadın spiker olan Couric’in maaşında yapılacak olan ufak bir kesintiyle 200 çalışanın işlerinden olmalarının önüne geçilebileceğini kaydederek sunucuyu günah keçisi ilan etti.

New York Post gazetesi de şirket çalışanlarından gelen tepkiler üzerine kanalla anlaşması gelecek yıl sona erecek olan Couric’in maaşında yüzde 50 oranında kesintiye gidilebileceğini duyurdu. Tam da bu tartışmalar sürerken Couric’in ABD’nin önde gelen moda dergisi Harper’s Bazaar’da lüks malikanesinde pahalı kıyafetler giyerek seksi pozlar verip ihtişamlı hayatını anlatması herşeyin üzerine tuz biber ekti.

Evening News’in yanı sıra 60 Minutes isimli haber programını da hazırlayıp sunan ve başarılı röportajlarıyla birçok gazetecilik ödülüne layık görülen spiker, dergiye “Kendimi yüksek topuklular ve küçük bir siyah elbiseyle çok seksi hissediyorum” diye konuştu ve kendinden 17 yaş küçük sevgilisiyle hayatlarını anlattı.

TARTIŞMA ALEVLENDİ

Tartışmaların giderek alevlenmesinin ardından sonunda CBS’in patronu ortalığı kızıştıran bir açıklama yaptı. Sean McManus, “Katie kanalımızın en değerli üyesidir. Kimse işinde onun kadar çalışkan olamaz. Maaşında kesintiye gidilmesi söz konusu bile edilmedi” diye konuştu.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006