KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 07.02.10, 12:29
ViCToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haber Müdürü
 
Kaydolma: 24.01.10
Erkek
Mesajlar: 1.712
Teşekkürler: 83
Üyeye 493 kez teşekkür edildi
Yeni Açılıma devam

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

Başbakan Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi adını anmadan hemşerilerine şikâyet etti. Erdoğan, “Bizi millette hizmetten alı koyamayanlar, Ankara’da ürettikleri kirli senaryolarla bizi dipsiz kuyulara çekmeye çalıyorlar” dedi. Erdoğan, “Demokratik açılım sürecinde durmak yok, yola devam” diye konuştu.

Erdoğan, Osmaniye’de yapacağı toplu açılış töreni için geldiği Adana Havalimanı’nda kendisini karşılayanlar arasında 29 Mart yerel seçimlerinde gerilim yaşadığı MHP’li Belediye Başkanı Aytaç Durak da vardı. Erdoğan burada yaptığı kısa konuşmada şöyle dedi: “Demokratik açılım sürecinde ‘durmak yok yola devam’ diyeceğiz. Yola çıkarken ‘Ne aldatan ne de aldanan olacağız’ demiştik. İlkeli siyaset, ilkeli iktidar anlayışını, ülkemizde yaşatmanın mücadelesini sonuna kadar sürdüreceğiz.”

Seviyesiz muhalefet

Erdoğan, Bahçeli’nin memleketi Osmaniye’deki çelik tesisi ve toplu açılış töreninde de şunları söyledi:

- Hukuku zorlayarak üzerimize geldiler. Boyun eğmedik. Kirli senaryolarla, planlarla üzerimize geldiler asla taviz vermedik. Kışkırtmalarla, provokasyonlarla, tahriklerle yıpratmaya çalıştılar. Buna da boyun eğmedik.
- Son dönemde farklı bir senaryo ortaya konuluyor. Bizi millette hizmetten alıkoyamayanlar Ankara’da ürettikleri kirli senaryolarla bizi dipsiz kuyulara çekmeye çalışıyorlar.
- TBMM’yi çalışmayı, terörize etmeyi, bir gerilim ortamına çekmeye çalışmayı muhalefet yapmak sanıyorlar. Meclis çalışmalarını engellemek, yasaları engellemek için her türle seviyesizliğe her türlü hakarete başvuruyorlar.
- Aile mahremiyetinin kutsal değerlerini, milletimizin hassasiyetlerini, siyasi polemiklere alet etmek neyle izah edilebilir. Geleneklerimize, örfümüzde, adetimizde, kültürümüzde, medeniyetimizde bu var mı? Siyasetçi eşlerini, kadınlarını bu ülkenin kutsal değerlerini istismar, istihza ederek siyaset yapmak akla, vicdana, izana sığar mı?
- Bölünme, parçalanma, ihanet, hıyanet gibi ithamlar milli birlik ve kardeşlik projesine çamur atmaya, engellemeye dönük son derece çirkin ifadelerdir. Bu sorunların çözülmesini istemeyenler, bu sorunlardan nemalananlardır. Sorunları bu hale getiren zihniyet, çözüme karşı olan zihniyettir. Biz artık ülkemize milletimize bu bedelleri ödetmek istemiyoruz.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006