KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 26.01.10, 17:04
ViCToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haber Müdürü
 
Kaydolma: 24.01.10
Erkek
Mesajlar: 1.712
Teşekkürler: 83
Üyeye 493 kez teşekkür edildi
Yeni 'AKP kaybedince bira içip ağlayacağım'

'AKP kaybedince bira içip ağlayacağım'
Hangi gazeteci bu açıklamayı yaptı?
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

26.01.2010 10:48
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Trabzon Şubesi tarafından gerçekleştirilen Uğur Mumcu'yu anma töreninde konuşan Cumhuriyet Gazetesi yazarı Mehmet Faraç, AK Parti'ye yönelik hakarete varan eleştiriler yöneltmesi şaşkınlık yarattı. Faraç, "AKP'yi Marmara'ya mı, Karadeniz'e mi yoksa kanalizasyona mı dökeriz bilmiyorum, ancak, AKP'nin gittiği gün önüme soğuk bir bira koyup sevinçten ağlayacağım"

Ali ZENGİN / TRABZON (AHT)

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ÇYDD Trabzon Şubesi'nin Uğur Mumcu'nun ölümünün 17. yıldönümü nedeniyle Zorlu Grand Hotel'de düzenlediği anma töreninde konuşan Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Mehmet Faraç AK Parti'ye hakarete varan ağır eleştiriler yöneltti. Faraç AKP'nin iktidardan gittiği gün sevinçten ağlayacağını belirterek, "Ben bu ülkede AKP gittiği gün önüme bir soğuk bira koyup sevinçten ağlayacağım. Bizim bugün ağlama günümüz değil. Çalışacağız ve bizi aydınlanmacı bir iktidara götürecek partiyi ite ite iktidara taşıyacağız. Bu AKP'yi de Marmara'ya mı, Karadeniz'e mi yoksa kanalizasyona mı dökeriz bilmiyorum. Bana Kemalist yazar diyorlar desinler. Hepimizin kalemi bu yobazların başında balyoz olarak durmaya devam edecek" şeklinde konuştu.

KÜRT'Ü TÜRK'E DÜŞMAN ETTİ
AKP'nin Türkü Kürt'e Kürt'ü Türk'e düşman ettiğini de iddia eden Faraç, AK Parti'nin toplumu bir paranoyanın içerisine sürüklediğini kaydetti. Ergenekon Operasyonları'na da değinen Faraç, "Bugün Türkiye'nin bölünmesine, bizi de içine alacak Kürt devletinin kurulmasına ve PKK'nın siyasallaşmasına karşı olan kimlerse onlar Ergenekon safsatasıyla şu anda içerdedir" dedi. 24 Ocak 1993 tarihinde öldürülen gazeteci-yazar Uğur Mumcu'nun öldürülmesinin 17. yıldönümünde düzenlenen anma törene Trabzon Belediyesi eski Başkanı Volkan Canalioğlu, Maçka Belediye Başkanı Ertuğrul Genç, Atatürkçü Düşünce Derneği Trabzon Şubesi üyeleri, CHP gençlik kolları ve çok sayıda vatandaş ile sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006