KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 21.09.09, 21:53
mutfak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Moderatör
 
Kaydolma: 10.09.09
Kadın
Mesajlar: 1.226
Teşekkürler: 50
Üyeye 387 kez teşekkür edildi
Standart Bayramda evlat katili oldu (21 Eylül)

Baba ile kızın hazin sonu. 23 yaşındaki kızı bayramda barışmak ümidiyle baba ocağına geldi ama sonrası felaketti.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kendisinden izinsiz evlenen kızını av tüfeği ile vurarak öldüren kişi, aynı silahla kendi yaşamına da son verdi.

Alınan bilgiye göre, İbrahim Özer (47) 6 ay önce kendisinden izinsiz evlendiği iddia edilen ve Ramazan Bayramı nedeniyle Fethiye'nin Kumluova beldesi Hürriyet Mahallesi'ndeki evine ziyarete gelen kızı Arzu Menteş (23) ile tartıştı.

Tartışma sürerken evin yanındaki kamyonette bulunan av tüfeğini alan Özer, evin önünde kızı Arzu Menteş'e 2 el ateş etti. Ardından kendisini aynı tüfekle vuran İbrahim Özer, olay yerinde öldü.

Ağır yaralanan Menteş ise hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi. Jandarma ve savcı, olay yerinde inceleme yaptı.

Bu arada, ölen kişilerin yakınlarının fenalık geçirdikleri gözlendi.

KIZINI AFFETMEDİ

Olay yerine gelerek bilgi olan Kumluova Belediye Başkanı Alim Karaca, yaşamını yitiren Arzu Menteş'in 6 ay önce babasından izinsiz olarak evlendiğini ve 15 gün önce babası ile barıştıkları bilgisini aldığını söyledi. Karaca, şöyle dedi:

''Kız 2 gün önce bayramda babasının elini öpmek için baba evine gelmiş. Öğrendiğim kadarıyla yaşanan tartışmanın ardından İbrahim Özer, cinnet getirerek önce kızını öldürmüş, ardından da aynı silahla kendi hayatına son vermiş. Üzücü bir olay. Ölenlere Allahtan rahmet diliyorum.''
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006