KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Galatasaray


Galatasaray


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 29.11.07, 23:52
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Hakan Şükür vedasını açıkladı

UEFA Kupası 2. tur (H) Grubu'ndaki 3. maçında Galatasaray, deplasmanda Yunanistan'ın Panionios takımını 3-0 gibi net bir skorla yenerek gruptaki iddiasını sürdürdü.

Karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayan ve ikinci yarıda oyuna giren Hakan Şükür, kendisiyle ilgili gündemde yer alan soruları yanıtladı. Hakan, sezon sonunda Galatasaray formasına veda edeceğini belirtirken, futbola devam edip etmeyeceği konusunda net bir açıklama yapmaktan kaçındı. Şükür açıklamasında şunları söyledi: "Ben 2008 Avrupa Şamopiyonası'na katılacağımız tarihe kadar, yönetimin de bilgisi dahilinde 2 yıllık kontrat imzaladım. O zaman için söylüyorum, o zaman zarfının ardından da bu formayı bırakacağımı belirttim. Seyirci yazılanların hiçbirine inanmasın, bu dolmuşa gelmesin. Ben oynasam da, oynamasam da bu takımı desteklesin. Devre arasında başka bir takıma gitmem söz konusu değil bunu herkes bilsin"

Hakan Şükür, son haftaların formda isimlerinden genç forvet Serkan Çalık'ın formayı hakettiğini ve bu şansı çok iyi değerlendirdiğini de belirterek, "Galatasary'da genç isimler geliyor. Serkan Çalık bazı maçlarda kötü de oynayabilir ama onun için mutlaka sabredilmelidir" dedi.

Son günlerde çıkan "Sezon sonu Galatasaray'dan ayrılacağı" söylentilerine de değinan Şükür, "Belki bu formayı sadece sezon sonuna kadar giyeceğim ama ölümüne mücadele edeceğim. Beni tanıyanlar tanıyor. Hakan Şükür adam gibi adamdır. Devre arasında takımdan ayrılmayacağım. Sezon sonuna kadar buradayım. Galatasaray'daki gençleştirme operasyonunda bizim de katkımız olacak tabii ki... 2008 Avrupa Şampiyonası finallerinde olmak isterim" diye konuştu.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006